حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد در گفتگو با مهر در مورد نامگذاری سال ۹۶ به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال عنوان کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری بر موضوع اقتصاد تاکید می ورزند، این مهم به خاطر آنست که اقتصاد شالوده اصلی نظام اسلامی است و مفهومی است که در کنار فرهنگ باید از آن یاد کرد.
وی عنوان کرد: اقتصاد و فرهنگ چنانچه در کنار هم و به موازات یکدیگر به تعالی برسند ما شاهد جامعه ای پیشرو و مرفه خواهیم بود و اگر چنانچه هرکدام از این دو مهم بارکود مواجه شوند ، کشور با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.
به گفته وی، سال ۹۶ از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال نام گرفته است و این که بار دیگر مفهوم اقتصاد مقاومتی در کلام مبارک رهبری تکرار می شود از سویی به خاطر اهمیت و جایگاه موضوع و از سوی دیگر به خاطره اشاره به ناکافی بودن مجموعه کارهایی است که انجام گرفته است.
حجت الاسلام انصاری راد خاطرنشان کرد: اما معظم له در کنار اقتصاد مقاومتی از دو مفهوم دیگر با عنوان تولید و اشتغال یاد می کند و بر آن تاکید می ورزند زیرا پایه های اساسی اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است و بدون هرکدام از این دو، مقاوم سازی اقتصاد امری غیر ممکن نشان می دهد. امروزه تحقق تولید و اشتغال در کشور ما با در اختیار داشتن نیروی کار آماده و وجود زیر ساخت های فراوان امکان پذیر به نظر می رسد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان اظهارداشت: تولید و اشتغال با بکارگیری مدیران متعهد ، با انگیزه ، انقلابی و مجرب فراهم خواهد شد ، مدیریت به معنای واقعی آن نقش تعیین کننده در تحقق تولید و اشتغال خواهد داشت، در شرایط حساس کنونی می بایست در مسیر نهادینه کردن فرهنگ تولید و اشتغال از هیچ کوششی فروگزار نکرد و در این میان نقش رسانه های شنیداری، دیداری و مکتوب بسیار مهم و تاثیر گذار نشان می دهد.
وی تاکید کرد: علما و روحانیان به ویژه خطبای جمعه نیز می توانند با سخنان خود دراین زمینه فرهنگ سازی کنند . متاسفانه جامعه ما بدلیل فرهنگ سازی غلط ، تلقی دیگری از اشتغال در ذهن خود دارد و اشتغال را پشت میز نشینی معنا می کند به این معنا که هرکس پشت میز قرار گرفت شاغل به حساب می آید و مابقی بی کارند ، در حالی که این نوع نگرش و نگاه به مفهوم اشتغال بایستی تغییر کند.
حجت الاسلام انصاری راد تصریح کرد: موفقیت کشور ما در حوزه تولید و اشتغال، نیازمند بکارگیری بخش خصوصی در این زمینه است، هر جا بخش دولتی وارد عرصه اقتصاد، تولید و اشتغال شده ، بخش خصوصی و مردمی با ناامیدی فاصله گرفته است ، باید بخش مردمی را تشویق و زمینه جذب سرمایه داران متعهد را فراهم کرد.
وی خاطرنشان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد دینی جوشیده از متن مردم، می تواند نقشی اساسی در ارتقای فرهنگ تولید و اشتغال ایفا کند، زیرا شبکه تبلیغی، حوزه نرم افزاری مساجد و تشکل های دینی از ظرفیت های کلان این نهاد مقدس به شمار می روند که هرکدام می تواند در این زمینه ایفای نقش کند.
نظر شما