پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۴۸

معاون استاندار مازندران اعلام کرد:

اقامت ۶۱۳ هزار مسافر نوروزی در روستاهای مازندران

اقامت ۶۱۳ هزار مسافر نوروزی در روستاهای مازندران

ساری - معاون امور عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اقامت بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفری مسافران نوروزی در استان گفت: حدود ۶۱۳ هزار مسافر در روستاهای استان ماندگار شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان ظهر پنجشنبه در ستاد خدمات اجرایی سفرهای استان، با اشاره به اینکه منابعی که برای کمک به رونق تولید روستا توسط دولت تدبیر و امید در نظر گرفته شده، از طریق معاونت مناطق محروم به استانداری ابلاغ و استانداری نیز در اختیار مجموعه‌های روستایی قرار داده، افزود: ما اکنون شاهد تولیدات بسیاری از روستاها هستیم و حتی برخی پوشاک‌های تولیدی روستاهای استان تبدیل به برند شده و در سطح کشور در حال فروش است.

وی با بیان اینکه ما نیز باید این تولیدات را در معرض دید مردم قرار دهیم، یکی از راه‌های افزایش رونق در این حوزه را برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و ملی برشمرد.

وی با اشاره به اینکه ۴۵ درصد از جمعیت مازندران جمعیت روستایی است، بر حفظ این جمعیت تأکید کرد و افزود: اگر نتوانیم تولیدات روستایی را  به فروش برسانیم، مردم روستا به سمت شهر خواهند رفت و این جمعیت کاهش خواهد یافت.

نبیان یکی از اقدمات دو سال اخیر، برای حفظ جمعیت روستایی را علاوه بر اقدامات عمرانی، راه‌اندازی کمیته روستایی با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برشمرد و افزود: با توجه به جمعیت زیاد روستاها، گردشگران بسیاری به سمت روستاها می‌روند و برای مشخص کردن میزان جمعیت مسافر ساکن در روستاها، کمیته روستایی برای اولین بار در کشور در مازندران به‌صورت پایلوت تشکیل شد.

وی با اشاره به روند رو به رشد شب اقامت در روستاها و رونق بوم‌گردی در طی دو سال اخیر گفت: ما در سال اول حدود یک میلیون ۵۰۰ هزار شب اقامت و در سال دوم، دو میلیون نفر شب اقامت در روستاها داشته‌ایم و امسال نیز از روز ۲۶ اسفند تا پایان روز دوم حدود ۶۱۳ هزار نفر شب اقامت را در روستاهای مازندران داشته‌ایم.

نبیان میزان شب اقامت در سطح استان را در روز دوم فروردین امسال حدود ۸۰۰ هزار ۲۳۰ برشمرد و افزود: از ۲۶ اسفند تا پایان دومین روز فروردین ۹۶ حدود سه میلیون ۷۴۱ هزار ۹۰۴ نفر شب اقامت در سطح استان مازندران داشته‌ایم.

کد خبر 3937761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha