پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کردستان خبرداد:

ثبت نام بالغ بر ۴۷۰۰داوطلب کردستانی در انتخابات شوراهای اسلامی

ثبت نام بالغ بر ۴۷۰۰داوطلب کردستانی در انتخابات شوراهای اسلامی

سنندج- رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان کردستان گفت: تاپایان روز چهارم بالغ بر ۴۷۰۰ داوطلب کردستانی در سامانه جامع ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت نام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، عبدالرضا میقانی گفت: در چهارمین روز ثبت نام در انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا در مجموع هزار و ۴۵۲ نفر داوطلب شامل  هزار و ۳۲۸ نفر در حوزه روستایی و نیز ۱۲۴ نفر در حوزه شهری ثبت نام کردند.

وی افزود: همچنین از مجموع ثبت نام شده های روز چهارم تعداد ۲۷۷ نفر دارای سابقه عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستا در کردستان می باشند.

رییس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان کردستان بیان کرد: از میان ۱۴۵۲ نفر داوطلب که در سامانه جامع ستاد انتخابات وزارت کشور ثبت کرده اند ۳۸ نفر داوطلبین زن هستند.

وی ادامه داد: تا پایان روز چهارم از زمان تعیین شده برای ثبت نام تاکنون تعداد ۴۷۵۳ نفر داوطلب مشخصات خود را ثبت کردند که از این تعداد ۵۴۹ معادل ۶/۱۱ درصد در حوزه شهری، تعداد ۴۲۰۴ داوطلب معادل ۴/۸۸ در حوزه روستایی هستند.

میقانی  عنوان کرد: از این تعداد ۴۶۵۱ نفر معادل ۹/۹۷ درصد را داوطلب مرد ونیزتعداد ۱۰۲  داوطلب معادل ۱/۲ درصد را داوطلبین زن تشکیل می دهند.

رییس کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد انتخابات استان کردستان اظهارداشت: بر طبق آمار ارائه شده تاکنون ۸۱۹ نفر معادل ۲/۱۷ درصد از کل داوطلبین ثبت نام شده دارای سابقه نمایندگی در شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان کردستان هستند.

وی عنوان کرد: تا خاتمه روز چهارم زمان تعیین شده برای ثبت نام این دوره از انتخابات تاکنون دو نفر از داوطلبین در حوزه روستایی در سطح استان انصراف خود را اعلام کرده اند.

کد خبر 3938119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha