اصغر حاجيلو سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران با بيان مطلب فوق به خبرنگار " مهر " افزود : خوشبختانه براي بازي با پيكان از هر نظر آماده هستيم و ازامشب در هتل المپيك اردو خواهيم زد تا براي بازي فردا مهيا شويم.
سرپرست استقلال در مورد آخرين وضعيت مصدومان استقلال گفت : سبوشهبازيان كه پس از انجام عمل جراحي مشغول آب درماني و فيزيوتراپي است و براي حضور در ميدان به يكي دوماه فرصت نياز دارد ، فرزاد مجيدي امروز بخيه هاي خود را خواهد كشيد و اكبر پور نيز در منزل استراحت مي كند و تا چند هفته ديگر كار فيزيوتراپي را جدي تر دنبال خواهد كرد. سعيد لطفي هم كه ديگر به طور كامل بهبود يافته و پابه پاي ديگران تمرين مي كند.
حاجيلو در زمينه جلسه قريب با فتح الله زاده نيز گفت : اين ديدار به پيشنهاد دكتر قريب برگزار شد و من و اميرقلعه نويي تنها به عنوان ميهمان در اين جلسه حاضر شديم و چون مسايل پيش آمده به ما ارتباطي نداشت صحبت خاصي نيز در اين زمينه ندارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه دليل احضار اكبرپور به دادسرا چه بوده گفت : به خاطر يك مشكل حقوقي ، دادگاه در چند نوبت احضاريه اي را به آدرس قبلي باشگاه ارسال مي كند و چون جوابي نمي گيرد حكم به دستگيري او مي دهد كه خوشبختانه مشكل حل شده و اكبرپور در حال حاضر در منزل استراحت مي كند.
وي رفتن گومز از استقلال را تاييد كرد و گفت : او به صنايع اراك رفته و با منصور پورحيدري به توافق رسيده تا در اين تيم بازي كند.
حاجيلو در مورد آخرين وضعيت دروازبان جديد استقلال گفت : مشكل اخذ ويزا موجب شده تا اين دروازه بان رومانيايي با مشكل ورود به ايران روبه رو باشد اما فكر مي كنم ظرف يكي دو روز آينده او در تهران باشد. به هرحال براي اينكه زحمات بازيكنان به هدر نرود ، نياز به يك دروازبان ششدانگ در استقلال هست كه با آمدن اين گلر خارجي انگيزه وتلاش در نزد برومند و قاسمي نيز افزايش خواهد يافت و دروازه استقلال استحكام بهتري پيدا خواهد كرد.

بازي با پيكان نيز مانند ساير بازيها است و استقلال به سه امتياز اين مسابقه فكر مي كند.
کد خبر 39384
نظر شما