پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۴

رئیس حوزه علمیه اصفهان:

موقعیت علمی و دینی خوانسار مرهون همت آیت الله خوانساری است

موقعیت علمی و دینی خوانسار مرهون همت آیت الله خوانساری است

اصفهان - رئیس حوزه علمیه اصفهان گفت: موقعیت علمی و دینی و مذهبی شهرستان خوانسار و مردم مؤمن آن سامان، مرهون همت و مجاهدت خاندان معزز ابن‌الرضا و شخص این عالم بزرگوار و والد عالیقدرشان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله مظاهری، در پی ارتحال آیت الله ابن الرضا خوانساری موسس حوزه علمیه خوانسار، آیت الله مظاهری در پیامی درگذشت ایشان را تسلیت گفت.

رئیس حوزه علمیه اصفهان در این پیام، رحلت عالم جلیل‌القدر مرحوم مغفور آیت‌الله آقای حاج سید مهدی ابن‌الرضا قدس‌سره‌الشریف، را موجب تأسف و تأثر دانست و افزود: این عالم ربانی، عمر شریف و با برکت خود را یکسره مصروف خدمت به اسلام و مسلمین وحوزه‌های علمیه و خصوصا تربیت طلاب و فضلا و سربازان حضرت ولی‌عصر ارواح‌العالمین‌له‌الفداء کردند و در این مسیر نورانی با اشتیاق و انگیز وافر و با اخلاص و اخلاق والای خود، منشأء اثر فراوان گشتند.

این مرجع تقلید تصریح کرد: موقعیت علمی و دینی و مذهبی شهرستان خوانسار و مردم مؤمن آن سامان، مرهون همت و مجاهدت خاندان معزز ابن‌الرضا و شخص این عالم بزرگوار و والد عالیقدرشان رضوان‌ الله ‌علیهما است.

رئیس حوزه علمیه در پایان با اظهار تسلیت به بیت شریف ایشان خصوصا آقازادگان عالم و مکرمشان و نیز همه شاگردان و ارادتمندان آن عالم ربانی و همچنین مردم شریف خوانسار، از خداوند متعال، علو درجات و رحمت واسعه را برای ایشان و صبر و اجر و سعادت را برای همۀ بازماندگان محترم مسألت خواست.

کد خبر 3939353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha