به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید نور الله جنتی پور ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این زائر سرا در زیر بنای ۶۰۰ متر و در ۲ طبقه به بهره برداری رسیده است.
جنتی پور با اشاره به امکانات موجود در این زائر سرا تاکید کرد: دارا بودن ۲۱ اتاق مجهز و داشتن آبدارخانه از ویژگی های این زائر سراست.
جنتی پور گفت: در روزهای گذشته بازدید هایی از طرح نوروزی آرامش بهاری در شهرستان های مختلف انجام شده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان عنوان کرد: در راستای افزایش ارائه خدمات به زائران و بهبود کیفیت اسکان و رضایتمندی زائرین زائرسرای امام زاده بابا احمد (س) شهرستان بهمئی با ۲۴۰۰ میلیون ریال اعتبار به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: این زائر سرا در ۱۲۰ متر زیربنا و یک طبقه ساخته شده است و مجهز به ۶ اتاق و دارای آبدارخانه است.
نظر شما