پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳

طالبیان مطرح کرد؛

امید به مرمت ۹۰۰ اثر تاریخی با مشارکت مردم در سال جدید

امید به مرمت ۹۰۰ اثر تاریخی با مشارکت مردم در سال جدید

معاون میراث‌فرهنگی کشور گفت: سال گذشته۶۰۰ پروژه با مشارکت مردم و مالکان خصوصی مرمت شد و امید است امسال این تعداد به ۹۰۰ بنای تاریخی که در حوزه ثبت‌ملی ورود پیدا کرده‌اند برسد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی ستاد مرکزی هماهنگی خدمات‌سفر، محمدحسن طالبیان، معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اعلام این خبر و بیان اینکه مرمت آثار تاریخی صرفاً در حوزه اختیارات یک نهاد مشخص نیست، گفت: سیاست دولت در مرمت و حفاظت از بناهای تاریخی، جذب مشارکت مردم و جامعه است؛ از این نظر، می‌توان گفت که نقش سازمان میراث‌فرهنگی در این مهم صرفاً نقشی نظارتی با هدف افزایش مشارکت مردم بوده است.

طالبیان با اشاره به ورود بسیاری از دستگاه‌ها در حوزه مرمت آثار تاریخی تصریح کرد: در اصفهان بیش از ۵۰۰ پروژه را شهرداری مرمت کرده که نشان‌دهنده رویکرد متفاوت در حوزه حفاظت از آثار تاریخی است، چراکه حوزه حفاظت و مرمت فقط مربوط به یک دستگاه نیست و نیازمند جلب مشارکت و همکاری مردم و مسئولان با یکدیگر است.

معاون میراث‌فرهنگی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در حفظ آثار تاریخی گفت: در مسیر حفظ آثار و ابنیه تاریخی و میراث‌فرهنگی باید جامعه را به مشارکت بطلبیم؛ ضمن اینکه از حضور بخش خصوصی در این حوزه باید استقبال کرد و زمینه مرمت برخی آثار تاریخی و تبدیل آن به مراکز خدمات بین‌راهی را فراهم کرد.

کد خبر 3939853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha