به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی دری نجف آبادی ظهر سه شنبه در دیدار با رئیس فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه ای کشور در اراک اظهار داشت: همه ورزشکاران در سایه ارزش های دینی و اخلاقی، باید تلاش کنند در میدان های جهانی سرآمد باشند و ورزش پهلوانی و زورخانه ای هم در بعد ورزشی و هم در بعد اخلاقی باید سرآمد همه ورزش ها باشد و به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی افزود: دست اندرکاران ورزش پهلوانی و زورخانه ای به ویژه در صدر آنان فدراسیون این ورزش باید برنامه مدون اخلاقی و ارزشی را سرلوحه کار خود قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان داشت: فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه ای، برای تربیت و آموزش مرشد از میان جوانان علاقمند، مومن و مورد اطمینان، اقشار، اصناف و حتی از طلبه ها برنامه ریزی و استفاده کند و انتظار می رود از میان جوانان مرشدهای خوب و تاثیر گذاری تربیت شوند.
دری نجف آبادی خاطرنشان ساخت: فدراسیون می تواند برای تربیت مرشد در استان ها با توجه به شرایط هر استان سهمیه بندی کند و حتی برای کشورهای اسلامی هم برنامه تدارک ببیند و در دو بخش ملی و بین المللی کارها را دنبال کند، این اقدام کاری خوب و ارزنده است و در کنار آن باید برای جذب جوانان، برنامه ریزی تخصصی و دقیق صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ضرورت استفاده از فضاهای غیرفعال و بهینه سازی فضاهای ورزشی تصریح کرد: مشکل در ورزش، مشکل ساختمان و فضا نیست، بلکه بی برنامه گی و ناتوانی در استفاده درست از فضاهای موجود است.
وی ادامه داد: سالن ها و فضاهای ورزشی که در آنها فعالیت ورزشی نباشد و نتواند اوقات فراغت جوانان را پر کند کارکردی نخواهد داشت، وقتی نتوانیم جوانان را به سمت ورزش جذب کنیم سالن های غیرفعال و خالی از ورزشکار به چه کار می آید؟ برای ورزش باید سالن های چند منظوره ساخته شود و از فضاهای موجود می توان برای ورزش استفاده کرد.
دری نجف آبادی ادامه داد: در فدراسیون ورزش پهلوانی و زورخانه ای باید یک گروه برنامه ریزی تشکیل و براساس دستورالعمل مشخص ابلاغی به زورخانه های کشور، کارها ارزیابی شود و برای ارزیابی هم یک تیم مورد اطمینان و متخصص مسئول قرار گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: از آنجا که ورزش پهلوانی و زورخانه ای ریشه در دین و اخلاق و فرهنگ ما دارد و به مسایل فرهنگی نزدیک است در برنامه ریزی های این حوزه باید دقت کامل صورت پذیرد چراکه در شرایط موجود مسایل فرهنگی برای کشور بسیار مهم است.
نظر شما