به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا خوشخو پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه قائم مقام و معاونین بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) استان اظهار کرد: باید همه مردم و مسئولان برای ظهور امام عصر (عج) زمینه سازی کنند.
وی با بیان اینکه روایات و احادیث زیادی به وجود مقدس امام زمان (عج) پرداخته است، گفت: همچنین در کتب پیامبران پیشین به این مقام بزرگوار اشاره های زیادی شده است.
حجت الاسلام خوشخو با اشاره به اهمیت پرداختن به مهدویت، اظهار کرد: یکی از وظایف ما مسلمانان، زمینه سازی و گسترش فرهنگ مهدویت و جلوگیری از تاخیر در ظهور آن حضرت است.
وی با اشاره به احادیث امام صادق (ع) پیرامون اهمیت پرداختن به مهدویت، بیان کرد: این امام بزرگوار می فرمایند: «لَو ادرَ کتُهُ لَخَدَمتُهُ ایامَ حَیاتی؛ اگر مهدی (ع) را درک می کردم، تمامی روزهای عمرم را به او خدمت می کردم».
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) در خراسان جنوبی با اشاره به اهداف تشکیل این بنیاد در استان بیان کرد: امید است بتوانیم اقدامات شایسته ای در این بنیاد انجام دهیم.
نظر شما