پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۳۲

ناظر عالی ستاد اجرایی خدمات سفر کشور:

طرح نوروزگاه به کانون فرهنگی اجتماعی نوروز تبدیل شد

طرح نوروزگاه به کانون فرهنگی اجتماعی نوروز تبدیل شد

اردبیل – ناظر عالی ستاد اجرایی خدمات سفر کشور گفت: طرح نوروزگاه توانست در معرفی و احیای آیین باستانی نوروز موفق عمل کند و به کانون فرهنگی اجتماعی مردم در نوروز تبدیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی حاجی شیزری بعدازظهر پنج‌شنبه در بازدید از ستاد اجرایی خدمات سفر اردبیل تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی کشور شعار «نوروز ۹۶، نوروزی متفاوت» را برای تعطیلات امسال انتخاب کرد و مجموعه برنامه‌ها در قالب طرح نوروزگاه توانست رنگ و بوی متفاوتی به نوروز امسال ببخشد.

وی افزود: نوروزگاه علاوه بر احیای آیین باستانی نوروز توانست در معرفی آداب‌ورسوم استان‌ها به نسل‌های جدید موفق عمل کند که با استقبال مردم نیز مواجه شده است.

ناظر عالی ستاد اجرایی خدمات سفر کشور تأکید کرد: امسال به منظور معرفی جاذبه‌های گردشگری کشور ۴۰ تمبر گردشگری از جاذبه‌ها منتشر شده که ۸ مورد از آن در حوزه صنایع‌دستی است.

حاجی شیزری با بیان اینکه سال گذشته ۲۰۰ میلیون سفر نوروزی در سطح کشور به ثبت رسیده است، اضافه کرد: نوروز جشن بزرگ و در واقع کارناوال بزرگی است که حجم انبوهی از سفرها در آن به ثبت می‌رسد.

مدیرکل دفتر توسعه و ترویج صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی کشور تعامل سایر دستگاه‌ها با میراث فرهنگی را در برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها مطلوب خواند و افزود: در خود استان اردبیل نیز تعامل مطلوبی مشاهده می‌شود.

وی تأکید کرد: افزایش تردد در محورهای مواصلاتی استان اردبیل و افزایش ورودی مسافر نشان می‌دهد استان اردبیل توانسته جاذبه‌های گردشگری خود را معرفی کند.

حاجی شیزری همچنین به وضعیت مطلوب خدمات ارائه شده در شهر گردشگری سرعین اشاره کرد و افزود: هر چند تأسیسات گردشگری این شهر نوظهور است اما جهش قابل توجه دارد.

کد خبر 3941587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha