خدانظر دریکوند در حاشیه بازدید از اردوگاه آیت الله کمالوند شهرستان خرم آباد در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سایت اردوگاه آیت الله کمالوند در زمینی بالغ بر ۴۷ هکتار و ۲۵ سوئیت مجهز با امکانات مناسب رفاهی و مناظر چشم نواز از ابتدای تعطیلات پذیرای مهمانان نوروزی است.
وی این اردوگاه را از نظر مساحت پنجمین اردوگاه کشور معرفی کرد و افزود: در این اردوگاه علاوه بر سوئیت های مجهز، آلاچیق های زیبا، زمین چمن فوتبال، سینمای روباز و باغ ها و کوچه باغ های زیبا وجود دارد.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان خاطر نشان کرد: اردوگاه آیت الله کمالوند به صورت روزانه ظرفیت اسکان ۳۰۰ نفر را دارد و با توجه به وسعت اردوگاه و زیر ساخت های متنوعی که در آن تدارک دیده شده به صورت روزانه ظرفیت پذیرش ۵ هزار نفر را هم دارد.
دریکوند در ادامه به پذیرش بیش از ۸۰ هزار مسافر نوروزی در ستادهای اجرایی خدمات سفر آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: لرستان سرزمین چشمه های جوشان، آبشارهای خروشان، پل ها و قلعه های باستانی و تاریخی و مناظر بکر طبیعی است که می تواند به محلی مناسب برای تفرج و تفریح گردشگران تبدیل شود.
نظر شما