۱۲ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۱۸

سوژه تازه «مدیریت ارتباطات»؛

جنگ با رسانه‌ها و کسب‌وکارهای جدید

جنگ با رسانه‌ها و کسب‌وکارهای جدید

شماره ۸۳-۸۲ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» (اسفند ۹۵ و فروردین ۹۶) با نگاهی به جنگ میان رسانه‌ها و کسب‌وکارهای سنتی و مدرن روی دکه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، در این پرونده به این موضوع اشاره شده است که توسعه روزافزون فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی و ورود برنامه‌های جدید مبتنی بر تلفن‌های همراه هوشمند، تغییرات اجتماعی و اقتصادی زیادی به‌وجود آورده است.

در یک سال گذشته رویدادهای فضای مجازی پرحاشیه‌ترین موضوعات رسانه‌ای کشور بودند که برخی از مهم‌ترین آنها عبارتند از: حادثه پلاسکو و حاشیه‌های اطلاع‌رسانی و تأیید و تکذیب‌های آن، اعتراض تاکسیرانی تهران نسبت به فعالیت «اسنپ» و «تپ‌سی»، اعتراض اتحادیه مشاوران املاک به فعالیت سایت‌های «دیوار» و بسیاری سایت‌های مشابه، اعتراض صنوف مختلف به فعالیت‌های فروش در سایت‌های «دیجی‌کالا»، «بامیلو» و...، اعتراض برخی نهادها به فروش‌ کالاها در کانال‌های تلگرامی و صفحه‌های اینستاگرام  و... .

ماهنامه «مدیریت ارتباطات» در شماره تازه خود، به این موضوع پرداخته است که در چنین شرایطی، نگرانی‌ها از محدود شدن فعالیت‌های رسانه‌ای و تجاری بر بستر نرم‌افزارهای تلفن همراه و فضای برخط بسیار جدی احساس شده و می‌شود. اعتراض برخی صنوف و حتی تهدیدهای برخی نهادهای دولتی مبنی بر لزوم محدودسازی این برنامه‌ها شرایط بی‌ثباتی بر این فضا ایجاد کرده است.

در این شماره تلاش شده به این پرسش‌ها پاسخ داده شود که آیا می‌توان رسانه‌ها و کسب‌وکارهای جدید را محدود کرد؟ آیا کسب‌وکارهای سنتی می‌توانند با تغییرات شیوه‌های کسب‌وکار مبتنی بر فضای اینترنتی و برخط مقابله کنند یا اینکه باید خود را با این تغییرات مطابقت دهند و تغییراتی در شیوه‌های تجارت خود به‌وجود آورند؟ 

مدیریت ارتباطات هر ماه به مدیرمسئولی امیرعباس تقی‌پور و سردبیری امیر لعلی منتشر می‌شود و شماره ۸۳-۸۲ ماهنامه «مدیریت ارتباطات» (اسفند ۹۵ و فروردین ۹۶) با قیمت ۷۰۰۰ تومان منتشر شده و روی دکه رفته است.

کد خبر 3942325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha