پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰

در ایام نوروز صورت پذیرفت

ورود یک میلیون و ۲۹۷ هزار خودرو به طرح ترافیک مشهد

ورود یک میلیون و ۲۹۷ هزار خودرو به طرح ترافیک مشهد

مشهد-مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از ورود بیش از یک میلیون و ۲۹۷ هزار خودرو به محدوده طرح ترافیک هسته مرکزی مشهد خبر داد.

مهدی امامی میبدی در گفتگو با خبرنگار مهراظهارکرد: در ایام سال جدید بیش از یک میلیون و ۲۹۷ هزار و ۵۴۰ خودرو وارد محدوده طرح ترافیک هسته مرکزی شهر مشهد شدند. 

وی افزود: از این میزان به طور متوسط ۲۸ درصد به صورت غیرمجاز به هسته مرکزی شهر مشهد و طرح زوج و فرد وارد شدند. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک مشهد در خصوص فعالیت مراکز معاینه فنی در این شهر گفت:در ایام نوروز ۵ مرکز معاینه فنی خودروی مشهد فعال بودند و از یکم تا ۱۳ فروردین ماه سال ۹۶ بیش از ۸۹۷۵ خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کردند.

کد خبر 3944209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha