پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۰

آیت الله نوری همدانی تأکید کرد؛

کاستی‌های دنیای امروز نتیجه بی‌توجهی به معنویات است

کاستی‌های دنیای امروز نتیجه بی‌توجهی به معنویات است

قم - یکی از مراجع تقلید با بیان اینکه کاستی‌های دنیای امروز نتیجه عدم توجه به معنویات است، بر ضرورت توجه به معنویات در کنار مسائل مادی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری قم آیت الله العظمی نوری همدانی در دیدار نوروزی استاندار و مدیران ارشد استان قم طی سخنانی خدمت به مردم را بالاترین عبادات دانست و گفت: مسئولان از توفیق خدمت به جامعه اسلامی نهایت استفاده را ببرند.

وی با بیان اینکه کاستی‌های دنیای امروز نتیجه عدم توجه به معنویات است، افزود: باید ضمن تلاش برای مسائل مادی توجه شود که مادیات سعادت انسان را تأمین نمی‌کنند.

استاد برجسته حوزه با اشاره به توجه به اسلام و نشر ارزش‌ها در همه کشورهای جهان، افزود: این مسئله دخالت در امور کشورها نیست.

وی در ادامه مسئله معیشت مردم را مورد توجه قرار داد و با اشاره به گرانی کالاها اضافه کرد: باید با بررسی کارشناسی و اشراف بر بازار، در این راستا برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

آیت الله نوری همدانی به مسئله دریافت دیرکرد تسهیلات بانکی، گفت: دیرکرد اقساط بانکی حرام است و مسئولان باید برای آن چاره اندیشی کنند.

کد خبر 3944317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha