پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۰۴

امام جمعه گناوه مطرح کرد؛

مشارکت خیرین در توسعه بخش سلامت گناوه/ استقرار تجهیزات جدید

مشارکت خیرین در توسعه بخش سلامت گناوه/ استقرار تجهیزات جدید

بوشهر - امام جمعه گناوه با اشاره به نقش مهم خیرین در توسعه بخش سلامت شهرستان گناوه، از بهره مندی از یک دستگاه سونوگرافی و ۲ یونیت دندانپزشکی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح چهارشنبه در دیدار با مسئولان شبکه بهداشت گناوه ضمن تبریک سال جدید و حلول ماه مبارک رجب اظهار داشت: همه شاهد تلاش‌های بی‌وقفه تیم پرکار شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه در سالی که گذشت بوده‌ایم و به‌خاطر زحمات این تیم پرتلاش از تک تک این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

رئیس مجمع خیرین سلامت شهرستان گناوه افزود: مردم عزیز شهرستان مطالبات و انتظارات به حقی دارند، در عین حال بضاعت شبکه بهداشت ودرمان نیز محدود است و ما به این مسئله واقفیم، ولی انتظار داریم که با تلاش بیشتر مشکلات و کمبودهای موجود را با پشتکار و تعامل حل کنیم.

امام جمعه شهرستان گناوه گفت: مجمع خیرین سلامت شهرستان همیشه در کنار مسئولان بوده و تلاش‌های فراوانی نیز برای رفع کمبودها داشته‌اند و انتظار ما نیز از این عزیزان این است که با تلاش و همت بیشتر برای رفع مشکلات بخش درمان قدم‌های بیشتری بردارند.

وی افزود: یک دستگاه سنوگرافی نیز به تازگی خریداری شده و آماده انتقال به ساختمانی است که به عنوان درمانگاه خیریه وقف شده است، همچنین دو یونیت دندانپزشکی نیز خریداری شده که در روزهای آینده دریافت و به درمانگاه خیریه انتقال داده خواهد شد.

حجت الاسلام  رکنی حسینی ادامه داد: در بحث دندانپزشک درمانگاه خیریه نیز از یک دندانپزشک در تهران برای همکاری در شهرستان گناوه قول مساعد گرفته شده و در آینده‌ای نزدیک شاهد استقرار و راه اندازی این درمانگاه با بخش‌های مختلف بهداشتی و درمانی خواهیم بود.

امام جمعه شهرستان گناوه بیان داشت: مجمع خیرین سلامت شهرستان در نظر دارد کارهای بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان در سال جدید  انجام دهد که در آینده نزدیک شاهد این اقدامات خیرخواهانه هستیم.

کد خبر 3944873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha