پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۰۴

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان:

۹۴ مورداطفاء حریق درمراتع استان زنجان طی سال گذشته انجام شده است

 ۹۴ مورداطفاء حریق درمراتع استان زنجان طی سال گذشته انجام شده است

زنجان-مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: طی سال گذشته ۹۴ مورد اطفاء حریق در مراتع استان زنجان انجام شده که ۱۵۹۳.۶۷۰۹ هکتار را شامل می شود که در این زمینه ۵ نفر بازداشت شدند.

خلیل آقاجانلو در گفتگو با خبرنگار مهر از خلع ید و رفع تصرف ۱۰۲ مورد طی سال گذشته دراستان زنجان خبر دادو گفت: این تعداد ۲۷۵.۷۱۶۵ هکتار را شامل می شود. 

وی اظهار کرد: در این بازه زمانی ۷۸۵ مورد بالغ بر ۳۰۲۷.۸۵۳۷ هکتار پیشگیری از تصرف در استان زنجان انجام شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: طی سال گذشته ۹۴ مورد اطفاء حریق در مراتع استان زنجان انجام شده که ۱۵۹۳.۶۷۰۹ هکتار را شامل می شود که در این زمینه ۵ نفر بازداشت شدند. 

آقاجانلو تاکید کرد: دراین بازه زمانی ۶۱ مورد اخراج دام در استان زنجان انجام گرفته است که ۱۲ هزار و ۶۷۸ واحد  دامی را شامل می شود. 

وی افزود: طی این بازه زمانی ۷۹ دستگاه ماشین آلات  اددوات توقیف شده و هزار و ۲۱۱ مورد گزارشات مردمی بوده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان تصریح کرد: طی سال گذشته ۶۱ مورد پونده تخلف تشکیل شده که ۱۵۸۲.۶۰۷۴ هکتار را شامل می شود. 

آقاجانلو افزود: استان زنجان دارای یک میلیون و ۱۰۰ هکتار مراتع است و این مراتع  دارای مزایای زیادی است چرا که هزاران گونه جانوری در مراتع وجود دارد و متاسفانه ۹۰ درصد از آتش سوزی ها در مراتع به علت سهل انگاری است و عامل انسانی دخالت مستقیم در این زمینه داشته است..

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: همکاری و مشارکت مردم باید در حفاظت از منابع طبیعی تقویت شود و در این راستا توجه به این مهم مانع از تخریب جنگل‌ها می‌شود.

آقاجانلو یاد آورشد: منابع طبیعی متعلق به مردم است و بهره‌برداران از این ثروت ملی نیز کشاورزان و دامداران هستند و باید برای حراست از آن تلاش کنند و هر هکتار جنگل تأمین‌کننده اکسیژن ۲.۵ نفر است و با آتش‌سوزی ۵۰ هکتار جنگل اکسیژن ۷۵ نفر از بین می‌رود.

وی به شهروندان توصیه کرد با توجه به گرم شدن هوا از روشن کردن آتش در مراتع خودداری کنند و نسبت به حراست از منابع طبیعی و محیط‌زیست با اداره کل منابع طبیعی همکاری کنند.

کد خبر 3945197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha