سبحان رجب پور در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اهمیت برگزاری دوره های آموزشی تخصصی ایمنی به خصوص در حوزه نفت و پتروشیمی، بیان داشت: تمامی کارکنان و افرادی که به نوعی در روند فعالیت منطقه دخیل هستند به عنوان جامعه مورد هدف ما محسوب می شوند که با ارائه آموزش های لازم قبل از کار و حین کار، از چتر حمایتی اچ اس ای عبور داده وبه نوعی با ارتقاء سطح آگاهی بیمه حوادث می شوند.
وی افزود: این آموزش ها به طوری فراگیر هستند که کارکنان رسمی و پیمانکاری، رانندگان نفتکش، کارکنان مجاری عرضه سوخت و پیمانکاران پروژه های اجرایی در منطقه را در برمی گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه شاهرود بیان داشت: سلامت نیروی انسانی بهعنوان بالاترین سرمایه برای سازمان محسوب می شود که آموزش و حفظ منابع و جلوگیری از آثار نامطلوب ناشی از فعالیت ها برعهده واحد اچ اس ای است.
رجب پور گفت: تمامی فعالیت هایی که در این منطقه شکل می گیرد بر پایه ارزش های سازمانی برگرفته از نظام مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست برنامه ریزی شده و بر طبق آن اصول اولیه اجرایی می شوند لیکن باید گفت این منطقه در سال گذشته کارنامه قابل قبولی داشته است.
نظر شما