پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۲۰:۳۲

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان خبر داد؛

رشد ۴۷ درصدی تردد مسافران از مرز زمینی آستارا در نوروز امسال

رشد ۴۷ درصدی تردد مسافران از مرز زمینی آستارا در نوروز امسال

رشت- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از رشد ۴۷ درصدی تردد مسافران از مرز زمینی آستارا طی نوروز امسال نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، محمدرضا نازک کار در این باره اظهار کرد: در طرح نوروزی امسال تعداد ۵۸ هزار و ۹۷۶ مسافر نوروزی از مرز زمینی شهرستان آستارا تردد کرده اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۷درصد افزایش داشته است.

وی افزود: طی این مدت، ۱۵هزار و ۱۷۰ گردشگر خارجی از مرز آستارا به کشور وارد و ۱۴هزار و ۶۸۴ گردشگر خارجی از این مرز خارج شدند که به ترتیب رشد چهار درصدی در ورود گردشگر خارجی و کاهش هفت درصدی در خروج گردشگر خارجی را شاهد بودیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۱۳هزار و ۹۷۸ مسافر ایرانی از طریق مرز آستارا به کشور وارد و ۱۴هزار و ۶۰۴ مسافر ایرانی از طریق این مرز از کشور خارج شده اند ادامه داد: تعداد مسافر ایرانی ورودی ۲۲۱ درصد رشد و تعداد مسافر ایرانی خروجی۱۹۷ درصد رشد داشته است.

به گفته نازک کار در سال ۹۵، تعداد ۸۰۸ هزار و ۳۴۸نفر از مرز آستارا تردد کرده اند که نسبت به سال ۹۴مقدار دو درصد کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان افزود: میانگین تردد روزانه مسافر از این مرز در سال ۹۵ تعداد دو هزار و ۲۰۹ نفر بوده است.

کد خبر 3946241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha