پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۳۹

رئیس هیئت سوارکاری استان یزد خبر داد:

نبود میدان مسابقه سوارکاری/ضربه کاری واردات به صنعت پرورش اسب

نبود میدان مسابقه سوارکاری/ضربه کاری واردات به صنعت پرورش اسب

یزد ـ رئیس هیئت سوارکاری استان یزد گفت: نبود میدان مسابقه برای سوارکاری یکی از مشکلات اصلی در قطب پرورش اسب و سوارکاری کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید بیک امروز در نشستی خبری با اشاره به مشکلات صنعت پرورش اسب همچنین ورزش سوارکاری در استان یزد اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین مشکلات این ورزش، نبود میادین مسابقات یا حتی تمرین سوارکاری در استان است.

وی عنوان کرد: در استان یزد تنها مجتمع سوارکاری صفائیه در اختیار ورزشکاران این رشته است که این مجتمع نیز به دلیل زیرسازی نامناسب برای کورس مناسب نیست.

بیک با اشاره به اینکه سوارکاری و صنعت پرورش اسب به یکدیگر وابسته هستند و سوارکاری،  موتور محرکه پرورش اسب است، افزود: واردات بی رویه اسب ضربه مهلکی به صنعت پرورش اسب وارد کرده است.

بیک خاطرنشان کرد: واردات اسب اقدام خوبی است اما به شرط آنکه هدفمند باشد و به اصلاح ژنتیکی اسب‌ها کمک کند در غیر این‌صورت در استانی نظیر یزد پرورش اسب با پیشرفت بسیار خوبی در حال انجام است.

وی از وجود ۳۰۰ مرکز پرورش اسب در استان یزد خبر داد و گفت: تعداد باشگاه‌های یزد بسیار محدود و در حد پنج یا شش باشگاه سوارکاری است اما به رغم اینکه قابلیت برای افزایش تعداد باشگاه‌ها وجود دارد، با کمبود مربی در این زمینه مواجه هستیم.

بیک در بخش دیگری از سخنان خود از کورس بهار اسب سواری در یزد خبر داد و گفت: این مسابقات از فردا در یزد آغاز می شود و با توجه به ثبت نام بسیار خوب، این رقابت‌ها در هفت کورس و شش دوره برگزار می شود که نخستین دوره آن فردا، جمعه ۱۸ فروردین ماه از ساعت ۱۴:۳۰ در مجتمع سوارکاری صفائیه برگزار خواهد شد.

رئیس هیئت سوارکاری استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۸۰ درصد فعالیت‌های حوزه اسب و سوارکاری و سوارکاری در شهرستان‌های استان یزد نظیر اشکذر، میبد، اردکان و ... انجام می‌شد، گفت: در تلاشیم مسابقات پرش را نیز در شهرستان‌ها برگزار کنیم تا سوارکاران به سمت این رشته از ورزش سوارکاری روی بیاورند.

کد خبر 3946353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha