پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۰۹

فرماندار شهرستان قروه:

اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی به تولید و اشتغال می رسد

اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی به تولید و اشتغال می رسد

قروه- فرماندار شهرستان قروه با تأکید بر تقویت و حمایت از بنیان های توسعه محور، گفت: با حمایت از تولید داخلی می توان با اقدام و عمل به تولید و اشتغال در اقتصاد مقاومتی دست پیدا کرد.

پرویز کولانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مهم ترین فلسفه اقتصاد مقاومتی تکیه بر داشته های درونی است، اظهار داشت: استفاده بهینه از این داشته هاست که می تواند رونق اقتصادی و توسعه را به همراه داشته باشد.

به گفته وی باید با استفاده از ظرفیت های موجود به دنبال تکمیل زنجیره اقدام و عمل برای رسیدن به تولید و اشتغال با محوریت اقتصاد مقاومتی بود و در همین راستا بهره برداری از ظرفیت های موجود در کشور یکی از اولویت های اصلی است.  

کولانی نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری را راهکاری برای توجه هرچه بهتر به عرصه تولید داخلی دانست و بر حمایت و تقویت از محصولات داخلی برای تولید با کیفیت تر از سوی تولیدکنندگان تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان قروه نه تنها به عنوان قطب سنگ استان بلکه قطب تولید سنگ با کیفیت در کشور است، بیان کرد: این سنگ نباید خام فروشی شده و بدون سود رساندن به منطقه خارج شود لذا ایده پردازی و تلاش برای فرآوری سنگ گامی است که می تواند در کنار تولید، اشتغال را هم به همراه داشته باشد.

کولانی اتکا به تولید داخلی ضمن تقویت تولیدکنندگان و داشتن نگاه به داخل کشور را مهم دانست و افزود: توجه به این مسئله می تواند اشتغال پایدار را فراهم کرده و کشور را در برابر تکانه های اقتصادی بیمه کند.

وی بر ادامه روند کاری همه ارگان ها و سازمان ها اعم از دولتی و خصوصی از «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» به «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» در شکل گیری توسعه به طور واقعی تأکید کرد و گفت: تلاش جمعی در سال جاری در اولویت قرار دارد و در همین راستا باید از همه توان و ظرفیت موجود در راستای رسیدن به نتیجه مناسب استفاده شود.

فرماندار شهرستان قروه گفت: در شهرستان قروه اقدامات خوبی در سال گذشته در راستای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل صورت گرفت که انتظار می رود در سال جاری نیز این روند ادامه داشته و البته در کنار این مهم به حوزه تولید و اشتغال نیز توجهی ویژه صورت گیرد.

وی بر برگزاری منظم و مرتب نشست های کارشناسی و نظارتی در خصوص اجرایی کردن شعار سال در شهرستان قروه تاکید کرد و گفت: با ارزیابی های مستمر می توان نتایج به دست آمده را به خوبی مشاهده کرد و ضمن پوشش نقاط ضعف، قوت های کار را نیز شناسایی کرد.

کد خبر 3946912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha