۱۸ فروردین ۱۳۹۶، ۲۳:۳۱

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل:

آمریکا از انجام تحقیقات در خصوص حمله شیمیایی سوریه بیمناک است

آمریکا از انجام تحقیقات در خصوص حمله شیمیایی سوریه بیمناک است

معاون نماینده روسیه در سازمان ملل حمله موشکی آمریکا به سوریه را نشاندهنده ترس و وحشت واشنگتن از «انجام تحقیقات واقعی» در خصوص حمله شیمیایی اخیر در سوریه دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، «ولادیمیر سافرانکوف» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل متحد در نشستی که روز جمعه برگزار شد، حمله موشکی آمریکا به سوریه را «تقویت کننده تروریسم» خواند و در ادامه افزود که این حمله نشاندهنده ترس و وحشت واشنگتن از «انجام تحقیقات واقعی» در خصوص حمله شیمیایی است که به دولت سوریه نسبت داده می شود.

معاون نماینده روسیه همچنین گفت که آمریکا «به کسانی حمله کرد که در سوریه علیه تروریسم می جنگند».

ولادیمیر سافرانکوف حمله واشنگتن به یک پایگاه هوایی در سوریه در بامداد روز جمعه را  «عمل نامشروع تجاوز» به یک «کشور مستقل» خواند و گفت که این حمله  «باعث تقویت روحیه تروریستها» در منطقه شد.

وی اظهار داشت: «پیش از این، مقامات واشنگتن حضور نیروهای نظامی خود در سوریه را با توسل به ادعاهایی همچون اقدامات مشترک در نبرد علیه تروریسم بین المللی توجیه می نمودند، اما حمله موشکی اخیر خلاف این موضوع را ثابت کرد».

سافرانکوف در ادامه واشنگتن و متحدان آن به ویژه انگلیس و فرانسه را «غرق در توهمی پارانویا» مبتنی بر سرنگونی دولت مشروع سوریه دانست.

این دیپلمات روس همچنین گفت که دولت سوریه در زمان وقوع حمله شیمیایی اخیر، کنترل منطقه مورد حمله در استان «ادلب» را در دست نداشت و افزود که آمریکا «از انجام تحقیقات واقعی و عینی پیرامون این حمله بیمناک است».   

گفتنی است که بامداد امروز ارتش ایالات متحده آمریکا با ۵۹ موشک «تام هاوک» پایگاه هوایی الشعیرات سوریه را مورد حمله قرار داد.

این حمله موشکی بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل و کنگره آمریکا و از ناوهای آمریکایی مستقر در دریای مدیترانه و به بهانه حمله شیمیایی به خان شیخون در استان ادلب انجام شده است.این درحالی است که دولت سوریه بکارگیری هرگونه سلاح شیمیایی را رد کرده است.

وزارت خارجه سوریه نیز در این باره اعلام کرد که حمله شیمیایی به منطقه خان شیخون اقدامی از پیش برنامه ریزی شده بود تا حمله آمریکا به مواضع ارتش سوریه را که همواره در حال نبرد با تروریسم است، توجیه کند.

کد خبر 3946944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایرج IR ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۸
      0 0
      علت بیمناک بودنش اینه که به دستور خود آمریکا به سوریه حمله شیمیایی شده تا بهانه ای باشه برای دخالت مستقیم در حمله به سوریه