پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۵۶

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

اقتصادآینده کشور دانش بنیان است/لزوم آگاهی مردم از خطرافراطی گری

اقتصادآینده کشور دانش بنیان است/لزوم آگاهی مردم از خطرافراطی گری

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:اقتصاد آینده استان بر پایه حوزه فعالیت های دانش بنیان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی شامگاه شنبه در دیدار با مسئولان و کارکنان دانشگاه های استان افزود:دانشگاه ها به عنوان قلب و مغز جامعه هستند و امید است نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

خادمی گفت: دانشجویان، هیئت های علمی و مسئولان در دانشگاه ها با تلاش، ایثارگری و از خودگذشتگی کارهای بسیار خوبی انجام داده اند.

خادمی افزود: استان ما استان جوانی است و وجود تعداد بالای مراکز آموزشی و دانشجو جای شکر دارد.

خادمی گفت: دانشگاه ها عامل اصلی توسعه هستند و تحقق جایگاه مناسب برای استان در دست دانشگاه ها است.

استاندار با بیان اینکه در سطح استان کارهای خوبی انجام شده است تاکید کرد: در برخی حوزه ها به دلیل جوان بودن استان  نسبت به دیگران فاصله داریم.

استاندار آینده اقتصاد کشور را در حوزه دانش بنیان دانست و اضافه کرد: در برخی حوزه ها نباید اجازه داده شود که فاصله ای در رشد و توسعه ایجاد شود که شرکت های دانش بنیان که حوزه جدیدی است  از جمله این حوزه ها است.

استاندار با بیان اینکه گزارش و اطلاع رسانی در حوزه خدمات دولت کم است اظهار داشت: نقش دانشگاهیان در این حوزه برجسته است.

استاندار اظهار کرد: ۱۰ میلیون بیسواد در کشور وجود دارد و این یک خطر محسوب می شود.

خادمی ارائه نکات مختلف با زبان مردم و برای مردم را لازم دانست و افزود: باید مردم را از خطر افراط گرایی و دیگر خطرات آگاه کرد تا بتوانند با انتخاب خوب فریب شعار های غلط را نخورند و این مهم بر عهده دانشگاهیان است.

خادمی گفت: انتخابات اوج مشارکت سیاسی است و باید تلاش شود که مردم علاوه بر انتخاب خوب مشارکت مناسبی داشته باشند.

کد خبر 3948002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha