حجتالاسلام عباس رحیمی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: پس از انتخاب فرماندار خمینی شهر به عنوان فرماندار اصفهان بیش از ۴۰ روز است که این شهرستان فرماندار ندارد و در این مدت فرمانداری شهرستان با حکم سرپرستی اداره میشود.
وی با بیان اینکه در اوایل اسفند استاندار اصفهان در مراسم آغاز عملیات عمرانی و اجرائی شدن توافقنامه منظریه وعده دادند تا هفته آینده تکلیف تعیین فرماندار خمینیشهر مشخص خواهد شد، افزود: با گذشت این مدت هنوز تکلیف فرماندار خمینیشهر مشخص نشده است.
امامجمعه خمینیشهر با بیان اینکه تأخیر در انتخاب فرماندار شهرستان در شرایط حساس و مهم انتخابات آنهم برای شهرستانی مهمی مثل خمینیشهر اصلاً به صلاح نیست، بیان داشت: از استاندار اصفهان این تقاضا را داریم که هرچه سریعتر انتخاب فرماندار شهرستان خمینیشهر را تعیین تکلیف کند.
وی اضافه کرد: امیدواریم استاندار اصفهان شخصی بهعنوان فرماندار انتخاب و معرفی کند که با صفاتی که رهبر معظم انقلاب بارها به عنوان مدیر انقلابی تذکر داده اند همخوانی داشته باشد و بر این اساس فرماندار شهرستان خمینیشهر باید فردی انقلابی، کارآمد و شخصیتی مومن و باتدبیر باشد.
نظر شما