به گزارش خبرگزاري مهر، عباس محتاج در جلسهاي با هيئت اقتصادي مالزي كه در هتل بينالمللي قم برگزار گرديد، تصريح كرد: استان قم مزيتها و فرصتهاي خوبي براي سرمايهگذاري دارد و همكاران من آمادگي دارند پروژههاي مشتركي را با همكاري و مشاركت كشور دوست و برادر مالزي به انجام برسانند.
وي نزديكي قم به پايتخت و قرار گرفتن اين استان در مركز شاهراه ارتباطي 17 استان مهم كشور و 10 ميليون گردشگر سالانه را از جمله مزيتهاي خوب سرمايهگذاري دانست و تصريح كرد: زيارتي و گردشگري بودن اين استان و نزديكي به شبكه راهآهن سراسري يكي ديگر از زمينههاي خوب سرمايهگذاري در استان است.
استاندار قم افزود: استان قم از نظر مالزياييها جاذبههاي خوبي براي توسعه دارد و آنها آماده هستند تا در بخشهاي ساخت و ساز مسكن، توسعه گردشگري، ساخت هتل و اماكن توريستي، توسعه وعمران شهري و صنعت به ويژه در صنعت IT و الكترونيكي با توجه به تجربه و سابقه خوبي كه در اين زمينه دارند سرمايهگذاري كند.
استاندار قم از سرمايهگذاري مالزياييها در بخشهاي عمراني، صنعتي، مسكن و... در استان قم خبرداد.
کد خبر 394861
نظر شما