حیدر نوروزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برای ساخت و تکمیل این طرح حدود دو هزار و ۲۰ میلیارد ریال هزینه شده است و تونل و پل ارتباطی نوشهر- چالوس با اعتبار ۹۷۰ میلیارد ریال به عنوان یکی دیگر از طرح هایی است که امروز همزمان با سفر رئیس جمهور افتتاح می شود.
وی بهسازی محور بهشهر - زاغمرز در شرق مازندران را از دیگر طرح ها برشمرد و گفت: طرح بهسازی محور بهشهر - زاغمرز به طول ۱۵ کیلومتر با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی بهره برداری می شود.
نوروزی گفت: همچنین بخشی از کمربندی شهر ساری در سفر رئیس جمهوری زیر بار ترافیک قرار می گیرد که برای این طرح نیز ۸۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است و بهره برداری از افزایش طول باند فرودگاه رامسر با هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی از دیگر طرح هایی است که امروز بهره برداری می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی مازندران یادآور شد: در سفر رئیس جمهوری کمربندی جنوبی شهر بابل به عنوان بزرگ ترین شهرستان استان نیز پس از ۱۱ سال با هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد و با بهره برداری از این طرح ، بار ترافیکی شهر بابل که نابسامانی زیادی برای شهروندان به دنبال داشته کاهش خواهد یافت.
وی گفت: اجرای کمربندی جنوبی شهر بابل که حدود ۱۶.۲ کیلومتر طول دارد ، در سال ۸۵ آغاز شد و تکمیل آن در این سال ها از مهم ترین دغدغه های مردم منطقه بود و برای این کمربندی ۶ زیرگذر و سه روز گذر به طول ۱۰۰ متر ساخته شده است.
نظر شما