پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۱۷

شهردار تهران:

بازگشت انحرافیون به بازی سیاست نتیجه ناکارآمدی دولت «حرف» است

بازگشت انحرافیون به بازی سیاست نتیجه ناکارآمدی دولت «حرف» است

شهردار تهران گفت: دولت به جای «رسانه درمانی» و «مدیریت بخشنامه‌ای» به کار و تلاش موثر می‌پرداخت تا امروز برخی از انحرافیون امیدوار به اقبال دوباره مردم نمی‌شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف در جمع تعدادی از فعالان دانشجویی، افزود: سونامی بیکاری فضای اجتماعی و اقتصادی کشور را تا سرحد فروپاشی تخریب کرده است.

وی ادامه داد: امروز نه تنها انبوهی از طبقه محروم جامعه دنبال کار می‌گردند بلکه اصلی‌ترین دغدغه عمده بسیاری از قشر متوسط نیز اشتغال فرزندان‌شان شده است و شما می‌دانید نگرانی از آینده فرزند چقدر بر روحیه و روان یک پدر یا مادر تاثیر می‌گذارد.

قالیباف ادامه داد: وقتی کسی بی‌هیچ مبنا و فقط برای کسب رای، وعده ۱۰۰ روزه می‌دهد مشخص است که درکی از مدیریت اجرایی کشور ندارد و مجبور می‌شود به بی‌صداقتی روی بیاورد.

وی افزود: ۱۰۰ روز که هیچ، کارنامه ۴ سال دولت را که نگاه می‌کنیم می‌بینیم دولت فقط از طرح‌ها و بسته‌های بی‌سرانجام و تبلیغاتی را مشاهده می‌کنیم بدون آنکه این طرح‌ها و بسته‌ها به نتیجه‌ای روشن برسد.

شهردار تهران تصریح کرد: حتی  بعد از ۴ سال نیز هنوز رئیس جمهور در آستانه انتخابات به صدور بخشنامه و نامه‌نگاری و رسانه‌ای کردن آن روی آورده است.

قالیباف تصریح کرد: با «مدیریت بخشنامه ای» که نمی‌شود با سونامی بیکاری مقابله کرد.

وی با اشاره به رسانه‌ای کردن این نامه‌نگاری‌ها گفت: به مردم چه ارتباطی دارد که از تک تک نامه‌های درون سازمانی دولت مطلع باشند مردم کار می‌خواهند و نتیجه‌های عینی و ملموس.

قالیباف گفت: خوب است دولت به جای «رسانه درمانی» و «مدیریت بخشنامه‌ای» به کار و تلاش موثر می‌پرداخت تا امروز برخی از انحرافیون امیدوار به اقبال دوباره مردم نمی‌شدند.

وی گفت: هزینه‌های بازگشت انحرافیون به بازی سیاست نتیجه ناکارآمدی دولت حرف است.

کد خبر 3951762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مش تقی ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
      0 0
      روحانی عزیز است تعز من تشا و تذل من تشا
    • فلاح يخداني IR ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۴
      0 0
      جناب آقاي دكتر قاليباف واقعييتش دست را خوب جايي گذاشتي ، واقعيت امر همين است