دكتر محمد حسين ساجدي نيا در گفتگو با خبرنگار مهر ، افزود: بر اساس قانون سازمان ها ، نهادها و دستگاه هاي دولتي مجاز به ايجاد مراكز مشاوره در داخل مجموعه خود هستند اما صلاحيت حرفه اي و علمي افرادي كه به عنوان مشاور در اين مراكز فعاليت مي كنند بايد از سوي سازمان نظام روانشناسي و مشاوره كشور به عنوان مرجع اصلي اين امر تاييد شود.
وي گفت: تنها استثنايي كه براي مشاوران و روانشناسان در اين زمينه براي عدم دريافت تاييديه از سوي سازمان نظام روانشناسي قائل شده است ، اعضاي هيئت هاي علمي دانشگاه ها هستند. زيرا در راس كار قرار داشته و بر اساس قانون نيز الزامي براي دريافت پروانه اشتغال به كار آنان از طريق اين سازمان وجود ندارد.
ساجدي نيا با اشاره تعاملات صورت گرفته ميان برخي وزارت خانه ها با اين سازمان ، يادآور شد: در راستاي اعلام آمادگي سازمان نظام روانشناسي نسبت به كنترل و نظارت بر مراكز مشاوره و روانشناسي دستگاه ها و سازمان هاي دولتي ، خوشبختانه از سوي وزارت خانه هاي علوم و آموزش و پرورش توافقات اوليه نسبت به همكاري تنگاتنگ با سازمان نظام روانشناسي كشور صورت گرفته كه بزودي نتايج مثبت اين امر اعلام مي شود.
نظر شما