پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵

رئیس هلال احمر شاهرود:

۳ روز سرگردانی چوپان شاهرودی در بیابان پایان یافت

۳ روز سرگردانی چوپان شاهرودی در بیابان پایان یافت

شاهرود - رئیس هلال احمر شاهرود از پایان سرگردانی سه روزه پیرمرد چوپان شاهرودی در روستای خیرآباد خبر داد و گفت: با کمک تیم های امدادی این پیرمرد به مراکز درمانی انتقال یافت.

حسین باقری در گفتگو با خبرنگار مهر از اعزام سه اکیپ امدادی به منطقه سم سفید روستای خیر آباد برای یافتن چوپان مسن شاهرودی خبر داد و ابراز داشت: پس از دو روز گم شدن یک چوپان کهن سال در منطقه سم سفید و با اطلاع خانواده وی نسبت به بازگشت گله به روستا بدون صاحب آنها، سه اکیپ امدادی برای جستجوی وی به منطقه اعزام شد.

وی افزود: خانواده این پیرمرد شاهرودی با دیدن بازگشت گله به خانه و مفقود بودن پیرمرد پس از دو روز نگرانی با هلال احمر تماس گرفتند که از روز جمعه کار جستجوی برای یافتن این چوپان آغاز شد.

رئیس هلال احمر شاهرود گفت: اکیپ های اعزامی این جمعیت در نهایت موفق به یافتن چوپان در حالی شدند که به دلیل نبود آب کافی و غذا وی دچار ضعف جسمانی شدید شده بود.

باقری بیان داشت: با اقدام به موقع ماموران هلال احمر این پیرمرد که به واسطه فداکاری سگ گله خود نجات پیدا کرد، به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل شد.

وی درباره نجات وی افزود: اگر سگ این پیر مرد مکان مشخص وی را به ماموران نشان نمی داد ممکن بود این چوپان شاهرودی با مخاطرات بدی روبرو شود لذا این پیرمرد جان خود را مدیون سگ گله اش است.

رئیس هلال احمر شاهرود تصریح کرد: حال عمومی این چوپان مساعد است.

کد خبر 3953232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha