پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۵۵

فرمانده انتظامی شرق استان تهران خبر داد؛

قاتل فراری در قرچک دستگیر شد/قتل پایان اختلاف خانوادگی

قاتل فراری در قرچک دستگیر شد/قتل پایان اختلاف خانوادگی

قرچک- فرمانده انتظامی شرق استان تهران با بیان اینکه اختلاف خانوادگی در قرچک با قتل پایان یافت، گفت: قاتل فراری در کمتر از سه ساعت دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالرضا ناظری صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت : در ساعات پایانی شب در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک مورد درگیری شدید با چاقو و انتقال مجروح  به بیمارستان بلافاصله عوامل انتظامی کلانتری ۱۳ قرچک جهت بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

وی بیان داشت: پس از حضور عوامل انتظامی در محل مشخص شد درگیری بر اثر اختلاف خانوادگی داماد با خانواده همسرش بوده است.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران ادامه داد: فرد مجروح که برادر همسر قاتل بود در اثر شدت جراحات در بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

ناظری خاطر نشان کرد: با حضور سه برادر همسر متهم در محل سکونت قاتل و بروز درگیری شدید در حالی که قاتل فردی ورزشکار و تنومند بود با قدرت بدنی بالا در مقابل برادران همسر خود مقاومت می کند و به وسیله چاقو یکی از آنها را از پا در می‌آورد و سپس به سمت تهران متواری می‌شود.

وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی و تشکیل تیم‌های عملیاتی و حضور مقام قضایی در محل بلافاصله محل اختفاء قاتل مشخص و در یک اقدام ضربتی و دستگیر شد.

رئیس پلیس شرق استان تهران افزود: در بررسی اولیه مشخص شد علت درگیری منجر به قتل مربوط به اختلاف قاتل با همسرش به دلیل دایر کردن آرایشگاه زنانه توسط خانم و در ادامه سردی روابط و دادخواست طلاق بوده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه متهم جهت تشکیل پرونده و سیر مراحل قضایی تحویل مراجع قضایی شد خاطرنشان کرد: یک لحظه عدم کنترل هیجانات خوشونت آمیز و عدم درک متقابل بین افراد باعث بروز رفتارهای ناهنجار در خانواده می شود که هزینه بالایی را برای جامعه به دنبال دارد.

کد خبر 3954173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha