به گزارش خبرگزاري مهر ، سرپرست معاونت امور عمراني استانداري تهران در گردهمايي معاونين امور عمراني فرمانداري هاي استان با اشاره به ضرورت تهيه طرح هادي براي همه روستاهاي استان ، خاطر نشان كرد: از 1370 روستا در استان 450 روستاي بالاي يك صد خانوار و بيش از يك صد روستاي بالاي 50 خانوار ، طرح هادي دارد.
يوسفعلي درون پرور بر نظارت بيشتر بر ساخت وسازها و كنترل ساخت و ساز غير مجاز تاكيد كرد و افزود: ساخت و سازهاي خارج از حريم كاهش چشمگيري دارد. فرمانداري ها بايد بر ساخت و سازهاي خارج از حريم نظارت كافي داشته باشند.
وي توسعه و گسترش حمل و نقل دورن شهري استان را از جمله اولويت هاي اساسي و ضروري استان دانست و گفت: هم اكنون 40 درصد از مسافرت هاي درون شهري از طريق حمل و نقل عمومي صورت مي گيرد و تلاش داريم تا پايان برنامه چهارم توسعه بيش از 75 درصد از مسافرت هاي درون شهري توسط سيستم حمل و نقل عمومي استان صورت گيرد.
دورن پرور ، توسعه فضاي سبز را از ديگر برنامه حوزه عمراني اعلام كرد و افزود: تا پايان برنامه چهارم توسعه مقرر است 8500 هكتار از اراضي منابع طبيعي در تملك شهرداري هاي استان جهت كاشت 15 ميليون نهال قرار گيرد كه تا كنون بخش عمده اي از آن اجرايي گرديده است.
نظر شما