پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۲۲

بالغ بر ۷۰ درصد معتکفان شاهرودی جوانان و نوجوانان بودند

بالغ بر ۷۰ درصد معتکفان شاهرودی جوانان و نوجوانان بودند

شاهرود - رئیس اداره تبلیغات اسلامی شاهرود با بیان اینکه پنج هزار و ۱۳۱ نفر در این شهرستان معتکف شدند، گفت: بالغ بر ۷۰ درصد این افراد جوانان و نوجوان بودند.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید عبداللهیان ضمن اشاره به اینکه پنج هزار و ۱۳۱ نفر در شاهرود معتکف شدند، اظهار داشت: این شهرستان در هفته گذشته در ۵۶ مسجد شهری و روستایی اقدام به برگزاری آئین معنوی اعتکاف کرد که تعداد معتکفان نسبت به سال گذشته از رشد بسیار چشم گیری برخوردار بود.

وی اعزام ۶۵ روحانی به مساجد شهری و روستایی میزبان اعتکاف سالجاری را نیز یادآور شد و با بیان اینکه از این تعداد ۱۰ نفر غیر بومی بودند، افزود: ۳۰ قاری قرآن نیز شامل ۱۴ مرد و ۱۶ زن در ایام اعتکاف به مساجد میزبان معتکفان اعزام شدند که در این اعزام ها ضمن قرائت مجلسی قرآن و برگزاری مسابقات با قرآن در ضلال اعتکاف برگرفته از مفاهیم سوره های حجرات و انسان و همچنین خطبه متقین امام علی (ع) در نهج البلاغه با حضور ۳۰۰ نفر، به تصحیح قرائت نماز معتکفان و آموزش تلاوت اذان پرداختند و نکته قابل توجه اینکه هر مسجد میزبان اعتکاف اقدام به ختم قرآن به صورت جمعی کرده است.

کد خبر 3954252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha