پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۲۳

بارش تگرگ در ارومیه مردم را غافلگیر کرد

بارش تگرگ در ارومیه مردم را غافلگیر کرد

ارومیه – بارش شدید تگرگ در ارومیه پس از دو روز بارندگی مداوم در آذربایجان غربی به خصوص ارومیه موجب غافلگیری و مشکل تردد در معابر اصلی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام هواشناسی آذربایجان غربی رشد ابر، رگبار، رعد وبرق و احتمال ریزش تگرگ، اصابت صاعقه، آبگرفتگی و سیلاب در رودخانه ها و مسیل ها در برخی مناطق اذربایجان غربی طی ساعات آینده پیش بینی می شود.

بر اثر سیلاب‌ها و طغیان رودخانه‌های استان در شهرهای ارومیه، نقده و اشنویه، سه پل ارتباطی دچار آب شکستگی شده و ۳۰ کیلومتر راه روستایی نیز دچار آسیب شده است.

همچنین پل سه دهنه ۱۵ متری محور راژان – زیوه، پل چهار دهنه ۱۰ متری روستای گلستانه و پل هاشم آباد در محور سیلوانا تخریب شده و با توجه به اهمیت موضوع، ترمیم و احداث پل‌ها از روز گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

علاوه بر آن ۶۰ روستای استان دچار آب‌گرفتگی شده و بیشتر این روستاها در حوزه شهرستان ارومیه قرار دارد و ۸۰۰ نفر از عوامل راهداری در مسیرهای منتهی به این روستاها در حال انجام عملیات راهداری هستند.

کد خبر 3954407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha