پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۲۵

استاندار قزوین:

دهیاران نسبت به شناسایی ظرفیت های روستایی همت کنند

دهیاران نسبت به شناسایی ظرفیت های روستایی همت کنند

قزوین- استاندار قزوین گفت: دهیاران به عنوان مدیران روستایی با کمک شوراها و روستاییان می توانند نسبت به شناسایی ظرفیت های مغفول مانده اقدام و به تولید و اشتغال کمک کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی ظهر یکشنبه در همایش سراسری دهیاران و کارآفرینان روستایی که با حضور معاون امور دهیاری های وزارت کشور در تربیت معلم قزوین برگزار شد اظهارداشت: در سال گذشته توسط دهیاران به عنوان مدیران روستایی کارهای بسیار خوبی صورت گرفت و طرح های مهمی عملیاتی شد.

وی افزود: هر جا که ماموریتی برای دهیاران تعریف شده خوشبختانه شما بسیار موفق عمل کردید و سرعت و کیفیت اجرای طرح های بسیار خوب بوده که جای تقدیر دارد.

استاندار یادآورشد: همکاری دهیاران در مشارکت روستاییان در اجرای طرح های آبیاری تحت فشار به صورت متمرکز بیانگر جایگاه شما در روستاست که امیدواریم از این ظرفیت برای اجرای طرح های مهمتر نیز استفاده کنید.

۵۰ هزار هکتار آبیاری مدرن را اجرا می کنیم

همتی با بیان اهمیت اجرای طرح های توسعه روستایی گفت: در سفر رئیس جمهور به استان اجرای ۲۰ هزار هکتار آبیاری نوین مصوب شد که با اجرای موفقیت آمیز آن مصمم هستیم در سال جاری مقدمات اجرای ۵۰ هزار هکتار آبیاری دیگر در مزارع و باغات را نهایی کنیم.

ایجاد ۲۰۰۰ تخت بیمارستانی

استاندار از نگاه دولت به بخش بهداشت و درمان و سلامت مردم هم خبرداد و اظهارداشت:با ساخت یک بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی در الوند و آغاز عملیات اجرایی دو بیمارستان ۷۰۰ و نیز ۱۰۰۰ تختخوابی گام مهمی برای تامین کمبودهای این بخش برداشته شده است.

وی اضافه کرد: در حوزه صنعت نیز در حالی که از بدو تشکیل شهرصنعتی البرز تعداد ۴ هزار فقره مجوز صادر شده بود تنها در دولت یازدهم ۱۵۵۶ فقره مجوز داده شده که به اشتغال و تولید کمک کرده است.

همتی بیان کرد: با شرایط ایجاد شده و دوران پسابرجام ۴۵۱ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان محقق شد که امسال تلاش می کنیم این میزان را تا یک میلیارد دلار افزایش دهیم.

استاندار اضافه کرد: با ایجاد ۲۲ هزار شغل در استان در سال گذشته توانستیم بیش از ۱۱۴۰ میلیارد تومان به ۱۱۱۱ واحد صنعتی و کشاورزی پرداخت کنیم تا به چرخه تولید برگشته و تولیدات خود را بالا ببرند.

وی گفت: کاهش میزان قاچاق در کشور، افزایش صادرات غیرنفتی، رونق تولید، بهبود شرایط بین المللی و رفع تهدید موجب بهتر شدن فضای کسب و کار شده و در این مسیر با تدبیر دولت کارها خوب پیش می رود.

انتقادهای سازنده را می پذیریم

استاندار در ادامه در خصوص انتقاد برخی به دولت گفت: باید کارنامه دولت را با درنظر گرفتن همه شرایط از جمله کاهش قیمت نفت، تشدید تحریم ها، بلوکه شدن دارایی و مسدود شدن حساب های بانکی، منع معاملات بانکی، وضعیت تورم بررسی و سپس منصفانه قضاوت کرد.

وی بیان کرد:قرار نبود این همه مشکلات داخلی و خارجی در ۱۰۰ روز برطرف شودبلکه قراربود بسترحل مشکلات فراهم شود و امروز گشایش ها نشان می دهد که دولت با تدبیر توانسته در مسیر اعتدال و منطق حرکت کند.

کشور در حوزه اقتصادی در ریل درست قرار دارد

همتی گفت: اگر کمی منصف باشیم و قضاوتمان را بر اساس عدالت و شرایط قرار دهیم حتما قبول خواهیم کرد که امروز با کارهای انجام شده از سوی دولت، کشور در بخش اقتصادی به ریل اصلی برگشته است.

وی اضافه کرد: رهنمودهای رهبری را در اقتصاد مقاومتی با جدیت دنبال می کنیم که این راهکار عملیاتی شده و به ساماندهی اوضاع منجر شود که در این راستا شکوفایی ظرفیت های روستاها ضروری است.

همتی با تشکر از مدیریت خوب امور روستایی استان اظهارداشت: در روستاهای استان ظرفیت های مغفول مانده زیادی داریم که با کمک دهیاران و خود روستاییان باید آن را شناسایی و عملیاتی کنیم که این کار می تواند به تولید و اشتغال کمک کند.

کد خبر 3954408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha