پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

معرفی ۲ روستای لرستان به عنوان «هدف گردشگری»

معرفی ۲ روستای لرستان به عنوان «هدف گردشگری»

پلدختر - معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان از معرفی ۲ روستای لرستان به عنوان روستاهای «هدف گردشگری» خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیانوش چراغی در حاشیه بازدید از آثار تاریخی پلدختر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دو روستای ولی عصر(عج) شهرستان پلدختر و  روستای «ونایی» بروجرد لرستان باه عنوان روستاهای هدف جاذبه های گردشگری و صنایع دستی در سطح کشور انتخاب شدند.

وی گفت: در این راستا ۵۰۰ روستای هفد گردشگری در سطح کشور در نظر گرفته شد.

 معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان افزود: میراث فرهنگی ازاین تعداد ۷۳ روستا را برای حمایت از مشاغل بومی، معرفی فرهنگ بومی و محلی و فعالیت جوامع از انتخاب کرده است.

چراغی بیان کرد: در بین این روستاها دو روستای استان لرستان ولی عصر(عج) در شهرستان پلدختر و روستای ونایی بروجرد انتخاب شده اند.

وی تصریح کرد: روستای ولی عصر (عج) پلدختر که هدف گردشگری است و در مسیر جاده ترانزیتی قرار گرفته و مردم از نقاط مختلف استان و کشور به خاطر جاذبه های گردشگری آن به ویژه تالاب ها به این منطقه سفر می کنند.

 معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان افزود: روستای ولی عصر (عج) به ویژه پارک جنگلی و تالاب ها که حاصل زمین لغزش سیمره بوده  دارای توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی و مناظر زیبای طبیعی و چهار فصل است و گردشگران زیادی در طول سال از آن دیدن می کنند.

چراغی اظهار امیدواری کرد: با توجه به برنامه ریزی  ها و آموزش های اولیه که از  قبل انجام شده از طریق  تسهیلات بانکی بتوان  برای فعالیت این گونه افراد  در قالب کارگاه صنایع دستی و مشاغل خانگی ایجاد کرد.

وی افزود: در بحث گردشگری لازم است، اقامت گاه هایی برای پذیرایی و اسکان گردشگران نوروزی با حمایت ویژه به عنوان اقامت گاه های بومی گردی با رعایت وضعیت جغرافیایی و زیست محیطی بر اساس مصالح بومی شرایط منطقه ای داشته باشیم

چراغی خاطر نشان کرد: در این مورد دستگاه هایی مانند میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و بنیاد مسکن حضور خواهند یافت و در این رابطه میراث فرهنگی استان تفاهنامه هایی را با  سازمان میراث فرهنگی و وزارت کشور داشته که  به استانداری ها، فرمانداری ها،  بخشداری ها و دهیاری های منطقه ابلاغ شده است.

 معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: هدف این اداره حضور هر چه بیشتر جوامع محلی و تشکل های مردم نهاد است و دولت با توجه به شعار سال در راستای برنامه های سال گذشته و تولید و اشتغال از این جوامع محلی برای ایجاد اشتغال و خودکفایی حمایت می کند.

کد خبر 3955453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha