به گزارش خبرنگار مهر، یدالله آذرنگ ظهر دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: تردد اهالی پنج روستای تقریباً پرجمعیت از مسیر جاده ابراهیم آباد از عوامل مهمی بود که در اجرای این پروژه مؤثر بوده است.
آذرنگ افزود: از آنجا که عملیات آسفالت جدید معابر خاکی و فرسوده نقش چشمگیری در کاهش تصادفات و بهبود عبور و مرور شهروندان دارد، اهمیت اجرای این پروژه توسط شهرداری رفسنجان در دستورکار قرار گرفت و به سرعت نیز انجام شد.
وی با بیان اینکه مطالعات اولیه و نهایی در خصوص طراحی و نقشه برداری این پروژه در مدت کوتاهی انجام گرفت، یادآور شد: مدت زمان انجام عملیات در بهترین حالت ۴۵ روز بود که بروز عوامل غیرقابل پیش بینی نظیر بارندگی و نامساعدبودن وضعیت آب و هوا در تأخیر آن نقش داشت؛ هر چند با همکاری و مساعدت کلیه عوامل و دست اندرکاران در مدت زمان ۶۰ روز به اتمام رسید.
وی تصریح کرد: پیش از احداث جاده جدید، این مسیر دارای باند کم عرض و آسفالت فرسوده بود که این امر علاوه بر بروز خسارات فراوان به وسایل نقلیه عبوری موجب ایجاد مشکلات برای اهالی شده بود که احداث آن، سبب کاهش چشمگیر حوادث ترافیکی خواهد شد.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری رفسنجان عنوان کرد: زیرسازی، آسفالت و روکش آسفالت جاده ابراهیم آباد به مساحت ۲۱ هزار مترمربع با هزینه ای بالغ بر شش میلیارد ریال اجرا شد.
دهیار روستای ابراهیم آباد نیر گفت: ۱۲۰ تن قیر مصرفی برای احداث جاده توسط دهیاری و شورای اسلامی روستا برای اجرای پروژه در اختیار شهرداری قرار گرفت.
مهدی قاسمی افزود: جاده ابراهیم آباد راه ارتباطی روستاهای جعفرآباد، تاج آباد کفائیه، حسین آباد علی اکبرخان، موسی آباد و ابراهیم آباد به شمار می رود که احداث آن علاوه بر جلب رضایت اهالی موجب افزایش امنیت مسیر شده است.
نظر شما