پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۰۷

با دستور مدیر کل زندان های استان تهران؛

اراضی محوطه داخلی اردوگاه فشافویه زیر کشت یونجه رفت

اراضی محوطه داخلی اردوگاه فشافویه زیر کشت یونجه رفت

۱۵ هکتار از اراضی محوطه داخلی اردوگاه فشافویه جهت مصارف کشاورزی به زیر کشت یونجه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، با دستور مدیر کل زندان های استان تهران و همکاری صورت گرفته مابین اردوگاه فشافویه و یکی از شرکت های مربوط به کشت و صنعت، ۱۵ هکتار از اراضی محوطه داخلی اردوگاه فشافویه جهت مصارف کشاورزی به زیر کشت محصول یونجه رفت.

محسن شمس زاع مدیر اردوگاه با تقدیر از حمایت های مدیر کل زندان های استان تهران در خصوص راه اندازی این پروژه و با تایید این خبر افزود: با برنامه ریزی های  انجام شده در سنوات آتی الباقی اراضی این اردوگاه که بالغ بر ۴۵هکتار است،هم  زیر کشت خواهد رفت.

وی افزود: با هدف ایجاد اشتغال، توسعه فضای سبز و باز اجتماعی کردن مددجویان و زمینه سازی در جهت کسب درآمد و رشد اقتصادی مددجویان را فراهم می شود.

مدیر اردوگاه فشافویه تصریح کرد: با توجه به شرایط  نا مساعد خاک این منطقه و کمبود امکانات در ابتدای شروع به کار این پروژه ، اقدامات فنی و کارشناسی توسط متخصصان  مربوطه انجام شد و اردوگاه پس از تامین نیروی کار توسط مددجویان و آبرسانی لازم و تامین لوازم مورد نیاز همچون کود، بذر و اعزام کارشناس و ماشین آلات، این پروژه شروع آغازشد ودر حال حاضر در فصل بهار شاهد رشد اولین جوانه های محصول خواهیم بود.

کد خبر 3955902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha