۳۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۱۷

مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین:

رودخانه ها در الموت سیلابی می شوند

رودخانه ها در الموت سیلابی می شوند

قزوین- اداره کل مدیریت بحران استان قزوین نسبت به سیلابی شدن رودخانه ها در الموت هشدار داد.

رضا گروسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: با توجه به تغییرات جوی در روزهای آینده باید با توجه به پیش بینی هواشناسی نسبت به آمادگی لازم اقدام کرد.

وی افزود:باپیش بینی اداره کل هواشناسی مبنی بربارشهای رگباری ازامروز چهارشنبه و احتمال طغیان رودخانه ها و سیلابی شدن مسیل ها در برخی از نقاط استان به ویژه منطقه الموت از شهروندان و ساکنان مناطق مختلف استان انتظار داریم به توصیه ها و هشدارها توجه کنند.

مدیرکل مدیرت بحران استان قزوین یادآورشد: از ساکنان مناطق حاشیه رودخانه و نیز سایر مردم درخواست می شود از توقف و تردد در مسیر و حاشیه رودخانه ها به منظور جلوگیری از بروز حوادث و خسارتهای ناشی از سیل خودداری کنند.

وی بیان کرد: به دلیل شرایط جوی ممکن است تغییرات لحظه ای باشد و با غافلگیری موجب خسارت به مردم مناطق شود که باید در این زمینه مراقبت کرد.

گروسی تصریح کرد: اطلاعیه و هشدارهای مدیریت بحران از طریق رسانه های گروهی و صدا وسیما نیز به اطلاع مردم می رسد و انتظار داریم مردم با هوشیاری و دقت نسبت به رعایت مسائل اعلام شده اقدام کنند.

کد مطلب 3957145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha