پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۴۳

بدون حضور رسانه های غیردولتی

رئیس جمهور از پل مرگ «غله زار» آذرشهر بازدید کرد

رئیس جمهور از پل مرگ «غله زار» آذرشهر بازدید کرد

تبریز - رئیس جمهور بدون اطلاع قبلی و بدون حضور رسانه های غیردولتی از پل مرگ «غله زار» بازدید کرد و به سمت شهرستان عجب شیر رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز چهارشنبه دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان حضور چند دقیقه ای و بدون اعلام قبلی در محل حادثه سیل آذرشهر داشت و از پل معروف غله زار که باعث شد تا چندین خودرو به همراه سرنشینان شان طعمه سیل شوند، بازدید کرد.

رئیس جمهور در این بازدید با مردم منطقه و سیل زدگان نیز گفتگویی انجام نداد و سریعا به سمت شهرستان عجب شیر حرکت کرد.

یکی از حاشیه های حضور دکتر روحانی در تبریز را می توان به عدم حضور خبرنگاران دیگر رسانه ها در پوشش اخبار این سفر اشاره کرد که فقط خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری رسمی دولت اجازه حضور در این بازدیدها و جلسات را پیدا کرده اند.

دکتر روحانی صبح امروز وارد تبریز شده و به همراه وی وزرای کشور، نیرو و راه و شهرسازی، مشاور امور زنان و خانواده، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و مدیران استانی و تعدادی از نمایندگان تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس نیز در بازدید از مناطق سیل زده حضور دارند.

کد خبر 3957186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha