به گزارش خبرنگار مهر، محمد نجیب آداک شامگاه چهارشنبه در بیست و دومین نشست کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و هنر اتاق بازرگانی سنندج گفت: اعضا کمیسیون به عنوان کارشناسان حوزه گردشگری، ورزش و هنر باید مشکلات این حوزه ها را مشخص و با بخش دولتی در میان بگذارند تا رفع شود و به عنوان مثال صنعت گردشگری موجب شود که اشتغال را برای چندین نفر ایجاد کند.
رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: کارشناسان اتاق بازرگانی می بایست قوانینی که در مجلس شورای اسلامی تایید می شود را بررسی کنند و در صورتی که این قوانین مانع از رشد از اقتصادی استان است را پیگیری و مانع اجرایی شدن آنها شوند.
آداک گفت: حتی اگر ۱۰ جلسه از جلسات کمیسیون را به این بحث ارتباط داده ایم در سال ۹۶ به دنبال مصوبات جدید نباشیم بلکه مصوبات گذشته را پیگیری کنیم.
وی با بیان اینکه شهر های استان کردستان دارای معضلاتی در حوزه گردشگری است، افزود: گرچه این معضلات در تمام کشور وجود دارد اما در استان کردستان بسیار نمایان است که یکی از مهمترین آنها سردرگمی گردشگران در انتخاب صنایع دستی استان است.
رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: شهر های بانه، مریوان و سنندج که جزو شهر های پر گردشگر در استان هستند نیازمند احداث نمایشگاه دائمی صنایع دستی است زیرا گردشگران استان در خرید های خود دچار سردرگمی هستند و نمی دانند که از کجا صنایع دستی را تهیه کنند.
وی افزود: اگر می خواهیم گردشگری را به نان برای رفتن به سر سفره های مردم تبدیل کنیم باید همه در این راه همدل و یک صدا باشیم و قطعا دولتمران نیز ما را همراهی خواهند کرد.
رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: کسانی که خود را دلسوز مردم و فرهنگ کردستان می دانند، باید بدانند که حتی مقام معظم رهبری در سفر خود استان کردستان را یک استان فرهنگی نامید.
وی گفت: مراسمی که در روستای تنگیسر برگزار شد یکی از بهترین مراسم های بود که با استقابل بی نظیر جمعیت همراه بود و حتی موجب رونق اقتصادی برای مردم آن منطقه شد.
وی گفت: هر حرکتی که بتواند مشکلات اقتصادی را رفع کنند اتاق بازرگانی به عنوان بخش خصوصی از آن حمایت می کند.
نظر شما