پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۱۹

رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج؛

رقص محلی جزوفرهنگ کردهاست/لزوم برگزاری جشن های نوروز در کردستان

رقص محلی جزوفرهنگ کردهاست/لزوم برگزاری جشن های نوروز در کردستان

سنندج - رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج گفت: رقص کردی قسمتی از تاریخ و فرهنگ ملت کرد است و برگزاری جشن های نوروزی در روستا ها از هیچ حزب یا جریان خاصی حمایت نمی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نجیب آداک شامگاه چهارشنبه در بیست و دومین نشست کمیسیون گردشگری، اقتصاد ورزش و هنر اتاق بازرگانی سنندج گفت: اعضا کمیسیون به عنوان کارشناسان حوزه گردشگری، ورزش و هنر باید مشکلات این حوزه ها را مشخص و با بخش دولتی در میان بگذارند تا رفع شود و به عنوان مثال صنعت گردشگری موجب شود که اشتغال را برای چندین نفر ایجاد کند.

رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: کارشناسان اتاق بازرگانی می بایست قوانینی که در مجلس شورای اسلامی تایید می شود را بررسی کنند و در صورتی که این قوانین مانع از رشد از اقتصادی استان است را پیگیری و مانع اجرایی شدن آنها شوند.

آداک گفت: حتی اگر ۱۰ جلسه از جلسات کمیسیون را به این بحث ارتباط داده ایم در سال ۹۶ به دنبال مصوبات جدید نباشیم بلکه مصوبات گذشته را پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه شهر های استان کردستان دارای معضلاتی در حوزه گردشگری است، افزود: گرچه این معضلات در تمام کشور وجود دارد اما در استان کردستان بسیار نمایان است که یکی از مهمترین آنها سردرگمی گردشگران در انتخاب صنایع دستی استان است.

رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: شهر های بانه، مریوان و سنندج که جزو شهر های پر گردشگر در استان هستند نیازمند احداث نمایشگاه دائمی صنایع دستی است زیرا گردشگران استان در خرید های خود دچار سردرگمی هستند و نمی دانند که از کجا صنایع دستی را تهیه کنند.

وی افزود: اگر می خواهیم گردشگری را به نان برای رفتن به سر سفره های مردم تبدیل کنیم باید همه در این راه همدل و یک صدا باشیم و قطعا دولتمران نیز ما را همراهی خواهند کرد.

رئیس کمیسون گردشگری اتاق بازرگانی سنندج اظهار داشت: کسانی که خود را دلسوز مردم و فرهنگ کردستان می دانند، باید بدانند که حتی مقام معظم رهبری در سفر خود استان کردستان را یک استان فرهنگی نامید.

وی گفت: مراسمی که در روستای تنگیسر برگزار شد یکی از بهترین مراسم های بود که با استقابل بی نظیر جمعیت همراه بود و حتی موجب رونق اقتصادی برای مردم آن منطقه شد.

وی گفت: هر حرکتی که بتواند مشکلات اقتصادی را رفع کنند اتاق بازرگانی به عنوان بخش خصوصی از آن حمایت می کند.

کد خبر 3957769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha