پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۳۴

رییس دفتر فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی:

حفظ اقتدار و امنیت جامعه ادامه راه شهدا و جانبازان است

حفظ اقتدار و امنیت جامعه ادامه راه شهدا و جانبازان است

قرچک- رئیس دفتر فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: حفظ اقتدار و امنیت جامعه ادامه راه شهدا و جانبازان عزیز انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمود صــادقی عصر در حاشیه دیدار با جانبازان گرانقدر « قادر علیزاده» و « ابوالفضل یونسی شکیب» در شهرستان قرچک در جمع خبرنگاران ضمن ارج نهادن به صبر و شکیبایی خانوادهای این عزیزان، اظهار داشت: قدردانی از خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران احترام به مقام والای این عزیزان و ادای دین هرچند ناچیز به این بزرگواران است.

رئیس دفتر فرمانده نیروی انتظامی گفت: جانبازان با ایثار و جانفشانی در راه اعتلای امنیت و آرامش کشور عزیزمان ایران جسم خود را خالصانه تقدیم راه اسلام کردند، ما برای همیشه مدیون فداکاری های جانبازان و خون پاک شهدای پر افتخار انقلاب اسلامی هستیم و امیدواریم با حفظ اقتدار و امنیت جامعه، ادامه دهنده راه آنان باشیم.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به فداکاری ها و از جان گذشتگی های عظیم این بزرگواران خاطر نشان کرد: قدردانی از اسوه های رشادت، شجاعت و ایثار که در راه ارزش های والای اسلام و در راه خدا بهترین هستی خود را نثار کردند از وظایف همه آحاد جامعه است.

سردار عبدالرضا ناظری، فرمانده انتظامی شرق استان تهران نیز مقام شهدا و جانبازان رابسیار والا وارجمند برشمرد و افزود: وجود نعمت آرامش درجامعه مرهون بزرگ مردانی است که بامجاهدت خود اقتدار و قدرت ایران را پایه گذاری و به جهانیان معرفی کردند.

وی سرکشی از خانواده‌های شهدا و جانبازان را از اولویت کاری فرماندهی انتظامی شرق استان تهران دانست و گفت: جامعه اسلامی مدیون شهدا، جانبازان و خانواده‌های معظم آنان است و هر چه تلاش کنیم در مقابل عظمت و بزرگی این عزیزان ناچیز است.

در پایان این دیدار ها به پاس ارج نهادن به رشادت های این جانبازان عزیز با تقدیم هدیه ای از فداکاری ها و ایثارگری های آنان تجلیل بعمل آمد.

کد خبر 3958218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha