به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ داوود اصغری قبل از خطبه های امروز نماز جمعه ورامین گفت: سپاه پاسداران مولود بسیار گرامی انقلاب اسلامی بود که توانست در زمینه های مختلف به بهترین شکل ممکن بدرخشد و یکی از زمینه هایی که مجموعه سپاه در آن بسیار گرامی و قدرتمند وارد شد مسئله امنیت و ایجاد آن در کشور بوده است.
وی ادامه داد: مجموعه قرارگاه خاتم الانبیاء توانسته است اقدامات اقتصادی و عمرانی بسیار زیادی انجام دهد تا نقش بسزایی در ایجاد اشتغال و همچنین جلوگیری از خروج ارز در کشور انجام دهد، ایجاد امنیت پایدار و افزایش عمق استراتژیک نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر از دستاوردهای سپاه بوده است و آمریکایی ها اعلام کرده اند که تنها نیرویی که توانسته است در مقابل حملات و تهدیدات نیروهای آمریکایی بایستد نیروهای سپاه بوده است.
فرمانده سپاه ناحیه ورامین ایجاد امنیت در خلیج فارس توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت: آمریکایی ها طرح های مختلفی توسط سپاه انجام داده اند که نمونه آن تحریم سپاه بوده است که به شکست انجامید و امروز شاهد هستیم که از مواضع خود عقب باید بنشیند و این با مشاوره های کشورهای اروپایی بوده است، سپاه توانسته است به عنوان یک نهاد انقلابی توانسته است نقش بسزایی در خصوص مقابله با تروریست در منطقه ایجاد کند.
وی اضافه کرد: کشور ما به واسطه اقدامات سپاه پاسداران و پاسداران توانسته است به امنیت بسیار خوبی برسد، این امنیت پایدار در این کشور زمانی در حالی رخ می دهد که در منطقه ای پر از آتش و جنگ های داخلی است و شهروندان این کشورها هر زمانی که از خانه خارج می شوند اطمینان برای بازگشت به خانه ندارند، نقش مجموعه سپاه در این قسمت بسیار چشمگیر است.
اصغری با بیان این که برخی جریانات داخلی با تبعیت از بیگانگان مباحث نظامی را سیاسی می کنند و به دنبال ایجاد دو قطبی صلح و جنگ طلبی هستند، اضافه کرد: امروز باید قدر دان قدرت منطقه ای جمهوری اسلامی ایران باشیم که در دوره های قبل قابل مقایسه نیست، به گفته اندیشکده های غربی، ایران اسلامی جز ۸ قدرت برتر دنیا است و قبل از رژیم اشغالگر قدس است و نشان از قدرت بالای منطقه ای و بین المللی منطقه است.
فرمانده سپاه ناحیه ورامین اضافه کرد: سپاه برای دفاع از انقلاب اسلامی محدود به مسائل نظامی و امنیتی نیست و در همه عرصه ها خود را موظف می داند که از انقلاب اسلامی دفاع کند
یکی از این اقدامات مسائل فرهنگی و اقتصادی است، هر جایی که احساس شود که در حال ضربه خوردن نظام است سپاه خود را موظف به ورود به عمل می داند.
وی ادامه داد:از شعارهای اصیل انقلاب اسلامی محرومیت زدایی بوده است که امام خمینی نیز بر روی این مسئله بسیار تاکید داشته اند که سپاه پاسداران در این زمینه حرکت کرده است.
اصغری گفت: امروز شاهد هستیم که در مناطق محروم گروه های مختلف بسیجی حضور پیدا کرده و اقدامات مختلفی مانند اقدامات فرهنگی و پزشکی و عمرانی و ساختمان سازی انجام می دهند.
نظام اسلامی جای افرادی که بر خلاف ارزش ها صحبت می کنند نیست
این مسئول نظامی شهرستان ورامین گفت: سپاه استان تهران طی ماه های گذشته ۵۱ واحد مسکونی برای مردم منطقه محروم قلعه سیمون بوده است که مردم آنجا بسیار خوشحال شده بودند، در سطح شهرستان ورامین نیز توانسته ایم اقدامات بسیار خوبی در این خصوص داشته باشیم و در ایام نوروز گروه های بسیجی ورامین به استان های دیگر وارد شده و اقدامات فرهنگی و عمرانی نیز انجام داده اند.
وی گفت: مجموعه سپاه به هیچ عنوان از هیچ فرد و حزب خاصی حمایت نخواهد کرد و این پیرو گفته های فرمانده کل سپاه و قوانین است و ما از ورود به انتخابات نهی شده ایم، سپاه طبق اصل ۱۵۰ قانون اساسی به عنوان حافظ دستاوردهای این نظام است و مجموعه ای که باید این اقدام را انجام دهد نمی تواند از روشنگری و تبیین گفتمان رهبری دست بردارد و باید شاخصه ها را به مردم گفته و آگاهی سازی کنیم و معیارهایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کرده ان را تبیین کنیم.
اصغری افزود: باید این را در نظر داشته باشیم که مشارکت حداکثری باید صورت پذیرد زیرا این نشان مقبولیت نظام است، این را نیز باید در نظر داشته باشیم که فرد اصلح را باید انتخاب کنیم.
وی گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی جایی برای افرادی نیست که بخواهند برخلاف ارزش ها صحبت کرده و در مسائل اجرایی این ها را دیکته کنند، جایی برای افرادی که بخواهند در مقابل قدرتهای پوشالی دنیا سر خم می کنند نیست، هدف شعار امسال پرداختن به اقتصاد مقاومتی است که باید قدرت های خود را باور کنیم و در راستای پرداختن به معیشت مردم باید گام برداشته شود.
عده ای به دنبال ایجاد دو قطبی صلح و جنگ در کشور هستند
این مقام نظامی جنوب استان تهران با بیان این که در شرایطی قرار داریم که دشمن نقطه ضعف ما را در مسائل اقتصادی پیدا کرده اند و اگر می بینیم که سلاح تحریم را برداشته اند به همین دلیل است، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین سال است که این مسئله را دریافته است و برای همین نیز شعارهای این چند سال در این خصوص است، نیروی انسانی و منابع طبیعی بسیار خوبی داریم که این مسائل جز ظرفیت های ما است و می توانیم از آنها به بهترین شکل ممکن از این سرمایه های استفاده بهینه کنیم و این مسائل ظرفیت های بسیار خوبی برای کشورهای دنیا است که برخی از کشورها آرزوی آن را دارند ولی اینکه حلقه مفقوده ای که نمی توانیم از این منابع استفاده کنیم مدیریت انقلابی و جهادی است که بتواند از این ظرفیت استفاده کند.
وی گفت: هر جایی که باور کرده ایم که می توانیم آن زمان است که به نتایج خوبی رسیده ایم که این را در زمینه ساخت موشک شاهد هستیم، نگاه به توانمندی داخل توانسته ایم پیشرفت های چشمگیر موشکی داشته باشیم ولی نگاه غیر جهادی باعث می شود که در زمینه خودروسازی نتوانیم پیشرفت چشمگیری داشته باشیم، اعتقاد به وعده های الهی و روحیه بن بست شکنی باعث شده است که بتوانیم موشک های بالستیک قاره پیما بسازیم.
اصغری اضافه کرد: آن روحیه با وضعیت امروز مغایر است زیرا امروز با توجه به اینکه ظرفیت های خوبی داریم ولی چشممان به بیرون کشور است و تفکراتی که می گوید فقط می توانیم در زمینه آب گوشت با کشورهای دیگر رقابت کنیم در مسئولین اجرایی وجود دارد،اگر می خواهیم وظیفه خود را به درستی انجام دهیم باید معیارهای انقلاب را در نظر داشته باشیم و فردی را انتخاب کنیم باید فرد مدیر انقلابی انتخاب کنیم.
وی شاخص هایی مانند مردمی بودن و حمایت از محرومان را مورد تاکید قرار داد و افزود: مدیریتی که باعث فیش نجومی شود مدیریت انقلابی نیست بلکه محرومیت زدایی باعث پیشرفت می شود، اتفاقی که در کربلا افتاد مرعوب شدن مردم کوفه در مقابل عبیدالله بود و با قدرت ظاهری خود مردم کوفه را با خود همراه کرد ولی نباید اجازه دهیم که ان اتفاق مجدداً بیفتد، عده ای به دنبال ایجاد دو قطبی صلح و جنگ هستند.
اصغری اظهار داشت: آمریکا اگر لحظه ای توان مقابله و حمله به این کشور را داشت حتماً این کار را می کرد، مشکلات اقتصادی و اشتغال از مشکلات خود آمریکا است که باید این را همگان بدانند
اگر مردم بایستند و مرعوب مستکبران دنیا نشوند به یاری خدا در تاریخ جدیدی که دنیا شاهد آن خواهد بود در سال های آینده سهم مهمی را خواهیم داشت ولی اگر بخواهیم ذلیل آنها شویم با نام نیک از ما یاد نمی کنند.
نظر شما