به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صحرائیان صبح یکشنبه در مراسم هفته سلامت که در یکی از مدارس شهرستان جهرم برگزار شد با اشاره به اینکه سلامت و درمان جسم و روح مکمل یکدیگر است گفت: از نظر دین مبین اسلام فرد مسلمان شخصی است که دارای سلامت جسمی و روحی باشد.
وی افزود: در هیچ مکتبی به اندازه دین اسلام به سلامت جسم و روح اهمیت داده نشده است و سلامت جسم و روان در تضمین سلامت جامعه بسیار مهم و مؤثر است
فرماندار ویژه شهرستان جهرم با بیان اینکه دین، مذهب و ارتباط با خدا از جمله عواملی است که سلامت روانی شخص را در سایه معنویات و ارزشهای اخلاقی تضمین می کند، تصریح کرد: هر چه بشریت ارتباطش با خدا قطع و از این رابطه دورتر شود سلامت روانش نیز به همان اندازه به خطر می افتد.
صحرائیان نعمت سلامتی و امنیت را دو نعمت مجهول و ناشناخته ذکر کرد و اظهار داشت: بدون شک سلامتی یک نعمت بزرگ الهی است و در فرهنگ متعالی اسلام سلامتی بعنوان یک ارزش و سرمایه و نعمت مطرح شده و ثبات و امنیت برای تأمین حفظ و ارتقای سلامتی یکی از مهمترین نیازهاست بطوری که بدون وجود امنیت توسعه سلامتی محقق نمی شود .
وی خاطرنشان کرد: امنیت بزرگترین و مهمترین نیاز جامعه امروزی است و در سایه امنیت پایدار سلامتی، آرامش و آسایش حاصل می شود.
نظر شما