به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد باقر حجازی ظهر یکشنبه در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه اظهار داشت: خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه تنها خیریه فعال در کشور است.
وی بیان داشت: تاکنون درب این خیریه به روی تمامی بیماران نقص ایمنی اولیه از سراسر کشور که مراجعه کردند، باز بوده است و در حد توان به بیماران کمک کرده است.
مدیر عامل انجمن خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه حضرت صدیقه طاهره (س) تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵۸ بیمار نقص ایمنی اولیه تحت پوشش این خیریه قرار دارند.
وی ادامه داد: این بیماران فقط مختص استان اصفهان نیستند و از استانهای همچون زاهدان، خرمشهر، گلستان و یزد و شهرکرد و غیره داشتیم.
کمک بیش از یک میلیارد تومانی خیران به خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه
حجازی با اشاره به اینکه این خیریه از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: پارسال بالغ بر ۱.۱ میلیارد تومان از طرف خیران به این مجموعه اهدا شد.
وی با اعلام اینکه سال گذشته ۴۵۰ میلیون تومان از طریق وام به مددجویان کمک کردیم، اعلام کرد: هم اکنون پنج هزار مشترک مددخواه داریم.
مدیر عامل انجمن خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه حضرت صدیقه طاهره (س) اظهار داشت: در همین راستا و حمایت خیران از این خیریه، زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در ارغوانیه از سوی یکی از خیران اهدا شد که محلی برای احداث ساختمان جدید اداری و پژوهشگاه و مرکز آموزشی و درمانی برای بیماران خواهد شد.
وی اضافه کرد: دوم تا نهم اردیبهشت به عنوان هفته جهانی بیماری های نقص ایمنی نامگذاری شده و شعار امسال آن تست، تشخیص، درمان است و به همین مناسبت پنجشنبه هفته جاری همایش فرهنگی، آموزشی هنری بیماری های نقص ایمنی در تالار ارگ جاده اصفهان به نجف آباد برگزار خواهد شد.
نظر شما