به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله برزویی ظهر یکشنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۸۲ کیلوگرم مواد مخدر در چهارمحال و بختیاری کشف شد، اظهار داشت: کشفیات مواد مخدر در این استان ۴۹ درصد افزایش داشته است.
وی عنوان کرد: کشف مواد مخدر در محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری ۷۰ درصد رشد داشته است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ۱۰۲ کیلوگرم مواد مخدر در جاده های این استان کشف شده است.
وی گفت: ۶ دستگاه از خودرو قاچاقچیان در سالجاری توقیف شده است.
هفت هزار معتاد در مراکز درمان اعتیاد پذیرش شدند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست اظهار داشت: در سال گذشته هفت هزار معتاد در مراکز درمان اعتیاد این استان پذیرش شده است.
قدیر مرتضوی بیان کرد: پنج هزار و ۴۰۰ معتاد در مراکز درمانی اختیاری بستری شده اند.
وی با اشاره به اینکه باید از ظر فیت های مردمی برای مبارزه با مواد مخدر بهره گیری کرد، تاکید کرد: اعتیاد زمینه ساز ایجاد آسیب های اجتماعی است که باید از گسترش اعتیاد در جامعه جلوگیری کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: باید تلاش کرد که زیان های مصرف مواد مخدر در جامعه بیان شود و رسانه ها در این مسیر نقش مهمی می توانند ایفا کنند.
نظر شما