محسن کرمانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فراخوان ارسال آثار به این کنگره در سه بخش شعر، نقاشی و خوشنویسی از اسفند ماه سال گذشته اعلام شده بود.
وی افرود: در این کنگره بیش از یکصد اثر در بخش شعر و ۵۰ اثر در بخش خوشنویسی و نقاشی از سراسر کشور به دبیرخانه کنگره ارسال شد.
دبیر علمی کنگره سراسری فضل نبی اظهار کرد: از میان آثار ارسالی در بخش شعر محسن سلطانی از کاشان، علی سلیمانی از تهران و آرش پور علی زاده از گیلان حائز رتبه های اول تا سوم شدند.
وی اضافه کرد: در بخش خوشنوسی نیز عباس ایجادی و در بخش نقاشی هنرمند معلول فاطمه حمامی هر دو از سفید شهر حائز رتبه های برتر شدند.
این کنگره با پیام حمیدرضا ارزانی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و رونمایی از تندیس ملا فصل علی نصرآبادی و نخستین تصویر نقاشی شده از این شاعر برجسته کشور در حضور پرویز بیگی حبیب آبادی پایان یافت.
نظر شما