پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی:

نخستین جشنواره موسیقی نواحی شرق کشور درخراسان جنوبی برگزار می شود

نخستین جشنواره موسیقی نواحی شرق کشور درخراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از برگزاری نخستین جشنواره موسیقی نواحی شرق کشور در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محبی صبح چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: این جشنواره برای نخستین بار به صورت منطقه ای در استان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه موسیقی نواحی به نغمه ها و سازهای موسیقی مناطق مختلف کشور اختصاص دارد، بیان کرد: به دلیل اهمیتی که این موسیقی دارد و استقبال گروه های مختلف امسال تلاش شد این جشنواره به صورت منطقه ای برگزار شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مقدمات برگزاری این جشنواره از حدود چهار ماه قبل آغاز شده است، عنوان داشت: در این مدت گروه هایی از چهار استان سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی برای شرکت در جشنواره اعلام آمادگی کرده اند.

محبی با بیان اینکه در حوزه موسیقی نواحی گروه های توانمندی مشغول به فعالیت هستند، بیان داشت: به دلیل اینکه استان های شرکت کننده بیشتر استان های مرزی هستند از این رو موسیقی بیشتر نواحی منطقه از نوع رزمی است.

وی ادامه داد: موسیقی منطقه بیشتر از کارهای گروهی، همیاری، کاشت، داشت و برداشت محصول الهام گرفته و این یکی از شاخصه اصلی موسیقی نواحی شرق کشور محسوب می شود.

نتوانسته ایم به معنای واقعی از موسیقی نواحی حمایت کنیم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه اگر از این نوع موسیقی حمایت و صیانت نکنیم به ورطه فراموشی سپرده می شود و چیزی به عنوان موسیقی نواحی در سال های آینده نخواهیم داشت، افزود: اغلب افرادی که هم اکنون در این حوزه فعالیت می کنند افراد با سنین بالا هستند و جوانان تمایل به ادامه راه بزرگان ندارند.

محبی با بیان اینکه نتوانسته ایم به معنای واقعی از موسیقی نواحی حمایت کنیم و آن را معرفی کنیم، بیان کرد:  ظرفیت های بسیار زیادی در این موسیقی وجود دارد که اگر به خوبی معرفی شود اقبال عمومی به موسیقی های غربی و زیرزمینی کمتر خواهد شد.

وی بیان داشت: در سنوات گذشته اگر موسیقی نواحی به جشنواره راه پیدا می کرد به دلیل اینکه شاخصه محلی و بومی داشت در داخل و خارج کشور مورد حمایت قرار می گرفت اما این رویه به فراموشی سپرده شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ادامه داد: در همین راستا تلاش می شود در صورت موفقیت این جشنواره در سال های آینده به صورت ملی برگزار شود.

کد خبر 3962670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha