به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بیاناتی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ساعت ۲و ۲۷ دقیقه بامداد شنبه ۹ اردیبهشت یکی از شهروندان و اکیپ گشت نیروی انتظامی همزمان در تماس با سامانه ۱۲۵ خروج دود از یک واحد تجاری را گزارش کرد.
وی افزود: با دریافت این گزارش بلافاصله یک اکیپ فرماندهی و دو اکیپ عملیاتی از ایستگاه مرکزی و یک اکیپ عملیاتی از ایستگاه ۱۸ به نشانی اعلام شده در میدان امام ابتدای خیابان بوعلی اعزام شدند.
بیاناتی عنوان کرد: آتش نشانان که در کمترین زمان ممکن خود را به صحنه رسانده بودند پس از برسی اولیه و مشاهده خروج دود از فروشگاه کفش ملی بلافاصله وارد عمل شده پس از باز کردن درب اصلی وارد فروشگاه شدند.
وی با اشاره به وجود دود غلیظ و اتصال سیم کشی داخلی که انجام عملیات را دشوار کرده بود، گفت: آتش نشانان با استفاده از تجهیزات تنفسی وارد فروشگاه شده و پس از قطع جریان برق خود را به کانون حریق در انبار پشت فرودشگاه رساندند.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: آتش نشانان با تلاشی خستگی ناپذیر موفق شدند در کمترین زمان ممکن شعله های سرکش آتش را مهار و از گسترش آن به قسمتهای دیگر فروشگاه و ساختمانهاو بافت تجاری مجاور جلوگیری کنند.
وی عنوان کرد: در این عملیات ۱۷ آتش نشان در قالب ۴ اکیپ عملیاتی با تلاش حدود ۲ ساعته ضمن مهار سریع آتش سوزی با ایمن سازی کامل محل حادثه مانع از گسترش وتبدیل آن به یک بحران شدند.
بیاناتی درباره علت وقوع حادثه گفت: با توجه شرایط خاص مکان حادثه تعیین علت وقوع آن نیازمند بررسی های دقیق کارشناسی است.
نظر شما