پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۳۶

با عنوان «نسبت تاریخ هنر با نظریه های هنر»؛

چهارمین نشست از «سلسله درسگفتارهای نظریه و نقد هنر» برگزار می‌شود

چهارمین نشست از «سلسله درسگفتارهای نظریه و نقد هنر» برگزار می‌شود

پژوهشکده هنر چهارمین نشست از «سلسله درسگفتارهای تخصصی نظریه و نقد هنر» را با عنوان «نسبت تاریخ هنر با نظریه های هنر» روز سه شنبه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشکده هنر چهارمین نشست از «سلسله درسگفتارهای تخصصی نظریه و نقد هنر» را با عنوان «نسبت تاریخ هنر با نظریه های هنر» روز سه شنبه  برگزار می‌کند.

در این نشست که به همت گروه نظریه و نقد هنر پژوهشکده هنر برگزار می‌شود، امیر نصری دانشیار دانشگاه علامه طباطبایی با موضوع «نسبت تاریخ هنر با نظریه های هنر» سخنرانی می‌کند.

هدف از برگزاری این درسگفتارها بررسی گام به گام مسائل مهم حوزه نظریه، فرانقد و نقد هنر، تبیین پارادایم‌ها و رویکردهای نظریه و نقد در هنر، و بازاندیشی مفاهیم و چالش‌­های معطوف به این حوزه از مطالعات نظری هنر است. در هر نشست پس از ارائه بحث، به تناسب موضوع، کتاب‌ها و مقالات مهم مرتبط با مباحث از سوی سخنرانان معرفی خواهد شد.

مخاطبان این درسگفتارها پژوهشگران، مدرسان و دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی کلیه رشته‌ها و گرایش‌های هنر و حوزه‌های میان‌­رشته‌­ای مرتبط می‌باشد.

این نشست روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۹۶ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در محل پژوهشکده هنر به نشانی تهران، خیابان ولی‌عصر، بالاتر از خیابان امام خمینی، نبش کوچه شهید حسن سخنور، شماره ۲۹ برگزار خواهد شد.

حضور در این نشست برای کلیه علاقه‌مندان آزاد است.

کد خبر 3965650

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha