پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۴۸

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

آغاز نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی از نیمه اردیبهشت ماه

آغاز نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی از نیمه اردیبهشت ماه

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت از آغاز نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی از نیمه اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: دانشجویان تنها از طریق سامانه می توانند درخواست خود را مطرح کنند.

دکتر حمید اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشجویان علوم پزشکی که علاقمند به میهمان شدن و یا انتقال به دانشگاه دیگری هستند باید در بازه زمانی ۱۵ اردیبهشت ماه ۹۶ تا ۱۵ خردادماه ۹۶ به مدت یک ماه درخواست های خود را صرفا در سامانه اینترنتی ثبت کنند.

وی افزود: از سال گذشته سامانه ثبت درخواستهای میهمانی و سامانه ثبت درخواستهای انتقال در حوزه معاونت آموزشی دانشگاه ها و دانشکده راه اندازی شده است. همچنین این سامانه ها سیستم نرم افرازی مدیریت آموزشی (سما) قابل دسترسی است و درخواست ها صرفا از این طریق قابل پذیرش است.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: پس از ثبت درخواست دانشجویان، تا پایان مردادماه نتیجه بررسی درخواست ها به دانشجویان اعلام می شود. دانشجویان باید دانشگاه مبداء و مقصد خود را انتخاب کنند و در نهایت تصمیم با دانشگاهها است.

اکبری اظهار داشت: سامانه ثبت درخواستهای میهمانی به آدرس: http://Guest.behdasht.gov.ir و سامانه ثبت درخواست های انتقال به آدرس: http://Transmission.behdasht.gov.ir در بازه زمانی که اعلام شد، درخواست های دانشجویان را دریافت می کند.

کد خبر 3965665

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha