پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۲:۵۵

فرماندار درمیان؛

۷۰ شعبه اخذ رأی در شهرستان درمیان پیش بینی شد

۷۰ شعبه اخذ رأی در شهرستان درمیان پیش بینی شد

بیرجند- فرماندار درمیان از پیش بینی ۷۰ شعبه اخذ رأی در شهرستان خبر داد و گفت: از این تعداد ۱۲ شعبه شهری و ۵۸ شعبه روستایی هستند.

محمد بشیری زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: برای انتخابات پیش رو ۷۰ شعبه به جمع آوری آرای مردم می پردازد.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۱۲ شعبه شهری هستند، اظهار کرد: همچنین این شعب شامل دو شعبه سیار و ۱۰ شعبه ثابت است.

بشیری زاده ادامه داد: همچنین ۱۸ شعبه ثابت روستایی و ۴۰ شعبه سیار شهری به جمع آوری آراء مردم می پردازند.

فرماندار درمیان اظهار کرد: همچنین برای انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا ۱۱۸ صندوق اخذ رأی و برای انتخابات ریاست جمهوری نیز ۷۰ صندوق اخذ رأی پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: ۵۶۴ نفر برای پنجمین دوره از انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در شهرستان درمیان ثبت نام کرده اند.

 بشیری زاده با بیان اینکه از این تعداد ۵۱۵ نفر داوطلب شورای اسلامی روستا هستند، افزود: این تعداد شامل ۱۴ خانم و ۵۰۱ نفر آقا هستند.

 وی با بیان اینکه همچنین ۴۹ نفر برای شورای اسلامی شهر داوطلب شده اند، افزود: این تعداد شامل یک نفر خانم و ۴۸ نفر آقا هستند.

بنا به گفته فرماندار درمیان، هنوز نتایج قطعی تایید و یا رد صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام نشده است.

کد خبر 3965916

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha